Megnevezték a szlovákok, kit tartanak veszélyesebbnek Orbán Viktornál

2024. február 29. 10:30

Peter Bárdy szerint Robert Fico az orosz elnök propagandáját elfogadta sajátjaként, miközben Orbán Viktornak önálló terve és stratégiája van.

2024. február 29. 10:30

Robert Fico retorikája veszélyesebb, mint Orbán Viktoré – állítja az Aktuality publicistája. Peter Bárdy egyetért ugyan a szlovák miniszterelnökkel, amikor azt mondja, hogy nem kell automatikusan megismételni azt, amit a nyugat-európai politikusok mondanak, ám hozzáteszi, a legrosszabb megoldás csak azért az ellenkezőjét állítani, hogy deklarálja, ő más, mint a gonosz Nyugat.

Fico volt az egyetlen az uniós miniszterelnökök között, aki sajátjaként elfogadta Vlagyimir Putyin propagandáját. A valóság az, hogy idáig még Orbán Viktor sem ment el, akinek saját terve és stratégiája van, ugyanakkor tudja, nem sértegetheti szövetségeseit és partnereit

– írja a szerző, aki megjegyzi, a magyar közvélemény egyértelműen EU- és NATO-párti.

Bárdy egyébként néhány hónapja azt állította, Magyarország megszűnik az EU és a NATO stabil partnere lenni.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:14
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­o­­­k­ ­­v­­á­­­r­­n­­a­­­k­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Palatin
2024. március 01. 12:47
Miért is veszélyes Orbán Viktor? Kinek ártott ö? Azért mert ne akarja az európai háborús hisztériát együtt csinálni a örültekkel? Azért kell öt mocskolni? Egy bölcs, józan hang a háborús uszítók között, akik Európa sírját ássák. Valószínü, hogy Orbánnak köszönhetö, hogy nem vagyunk már egy atomháború közepében.
Gullwing
2024. február 29. 18:44
Úgy látszik az et. nem tud kétszer egyformát hazudni...😂 "aki megjegyzi, a magyar közvélemény egyértelműen EU- és NATO-párti. Bárdy egyébként néhány hónapja azt állította, Magyarország megszűnik az EU és a NATO stabil partnere lenni." Bidé papa gyermeke...🤣🤣🤣
Reszelő Aladár
2024. február 29. 17:29
A helyzet az, hogy olyan kényelmessé vált a nyugati mainstream megszólalásait majmolni, hogy a legtöbb mai politikus nem is igyekszik önmaga kitalálni bármilen üzenetet. Az országa érdekeivel meg akkor sem foglalkozott, amikor még csak vágyakozott a politkai pályára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!