Már értem, miért nem kedveli Magyarországot Joe Biden

2024. február 24. 19:49

Az összes hazugság és rágalom, ami az ország ellen folyik, valóban lelkiismeretlen.

2024. február 24. 19:49
US President Joe Biden speaks in the State Dining Room of the White House on February 6, 2024 in Washington, DC. Biden urged Congress to pass the Emergency National Security Supplemental Appropriations Act. (Photo by Mandel NGAN / AFP)
Mark R. Levin
Mark R. Levin
X

„Most már értem, hogy a Biden-rezsim és a médiájuk miért nem kedveli Magyarországot. Tegnap a CPAC-en hallottam a magyar nagykövetet felszólalni. Amerika-, Izrael- és szabadságpárti. Abszolút fantasztikus. Megdöbbentő a különbség közte és a Fehér Házban ülő fajankó, valamint az áruló Blinkenek között. Magyarország volt az egyetlen EU-tag, aki megvétózta az Izrael elleni uniós határozatot. Az összes hazugság és rágalom, ami az ország ellen folyik, valóban lelkiismeretlen. Biden és Blinken Irán és a Hamasz mellett áll. És biztos vagyok benne, hogy a magyaroknak komoly aggályaik vannak azzal szemben, hogy a Biden vezette USA-ra bízzák a biztonságukat.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. február 26. 12:39
Ha már egy zsidó dicséri Magyarországot, nagyon nagy lehet a baj! "Nemzeti kormányunk" már nemcsak zsidó szimpatizáns, hanem a zsidók seggnyalója és talán az egyedüli nyilvános támogatója is a gázai terror után! A magyar nemzet ezzel soha nem értene egyet, úgyhogy újabb ordas hazugságot kell lenyelnie! Nagy baj lesz itt rövidesen fidesznyik elvtársak. nagyon nagy. Úgy tűnik, elmegy a hajó veletek. Böszmével és bandájával nekünk, a dolgozóknak kell megküzdenünk.
renoman
2024. február 25. 16:56
Több moslékos van itt a fórumban, mint a parlamentnél a nagy DK-s gigatüncin.
Bendzsó Boy
2024. február 25. 14:47
Biden még a vigyorgóban sem számítana a legélesebb késnek a fiókban! Ő azt sem tudja hol van Magyarország!
Zolotarjov
2024. február 25. 14:42
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!