Machetét tartott az újságíró nyakához a professzor, nem lett jó vége (VIDEÓ)

2024. február 04. 16:51

Sajtóhírek szerint még az állását is elveszítette.

2024. február 04. 16:51

Értesüléseik szerint elbocsátották oktatói állásából azt a New York-i professzort Izrael-ellenes bejegyzései miatt, aki 2023 májusában machetét tartott a lap újságírójának nyakához – írta meg a The New York Post vasárnap.

„Takarodjatok a francba az ajtómtól, különben felaprítalak titeket!”

Shellyne Rodriguez professzor korábban azután került címlapokra, hogy vírusként terjedt a neten, hogy megátkozta életpárti diákok egy csoportját, akik az abortuszról osztottak meg információkat. Amikor a The New York Post munkatársai 2023 májusában személyesen is felkeresték a professzort az ügyben, Rodriguez a folyósóra lépve egy machetét tartott a Post újságírójának nyakához, azzal fenyegetve meg őt és a stábot, hogy hagyják békén.

Takarodjatok a francba az ajtómtól, különben felaprítalak titeket ezzel a machetével!”

– kiabálta a professzor, aki a Post szerint ezt követően mondhatni kikergette az épületből a stábot, miközben a fegyverrel hadonászott. A lap tájékoztatása szerint a szürreális jelenetsort videóra is vették.

Vigyázat! A felvétel a nyugalom megzavarására alkalmas lehet!

„A Cooper Union kirúgott egy közösségi médiában a »cionistákról« írt bejegyzésem miatt” – idézi a lap a 47 éves Rodriguez diákoknak küldött e-mailjét, amelyet egy héttel a tavaszi szemeszter kezdete után küldött ki. A Post szerint ugyanakkor az nem világos, pontosan milyen posztok miatt meneszthették a professzort.

Nyitókép: Képkocka/Post-video

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. február 12. 17:09
Ékes bizonyítéka Nathan Cofnas állításának ez az eset!
2024. február 05. 10:39 Szerkesztve
-zsoltkom- Cserna János részére 2024. február 04. 22:11 "(...) ha megkérdezem, mit tudott ez a nő tanítani és milyen egyetemen bárkinek is?" Egy ilyen kérdést előbb az ember önmagában tesz fel és aztán az élet minden területéről próbál hozzákeresni példákat-mintákat. Természetesen annál több példa van, mint ez az egy... Saul előbb keresztényeket üldözött, aztán Jézus apostola lett. Ide is logikusan passzol az idő előtt fel tett kérdésed. A válasz rá... hát valahogy úgy lehet jól tanítani, ahogy aztán Saul megfelelt a közízlésnek no és hát Istennek. Továbbá az a megátkozás a keresztény dogmavilágban és az azt követő 2000 év civil-keresztény mindennapjaiban (ördögűzéssel megspékelve a minőségi keresztény értékrendet) miért ne adna a bűn mellett a jónak hitelességet?! Azért ilyen kis igénnyel nekiállni ítéletet mondani egy Cserna Jánostól... számomra kifejezetten csalódás. Az egyik Cserna János miatt például... https://n9.cl/lw6cng
B_kanya
2024. február 05. 08:21
"bodrigyuriB_kanya 2024. február 04. 20:22 Te miért nem dögölsz már meg a kurva anyádba a Tekeddel meg mészáros "uraddal" a gecibe?" MAjd megdöglesz te. Meg a váncsai fajtád.
Spiritmonger
2024. február 04. 23:33
A védett állat lelegelte a védett növényt vagy a védett növény mérgezte meg a védett állatot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!