Katasztrófa: több mint 100 autó ütközött Kínában (VIDEÓ)

2024. február 23. 22:49

A rendkívüli hideg és a havazás továbbra is megzavarja az utazást Kína-szerte.

2024. február 23. 22:49

Több mint 100 autó ütközött egymásnak egy jeges felüljárón a kínai Szucsou városában – írta meg az NBC a kínai állami média nyomán pénteken. Több ember megsérült, mivel a rendkívüli hideg és a havazás továbbra is megzavarja az utazást Kína-szerte.

A baleset helyi idő szerint csütörtök reggel 7 óra körül történt, három embert kórházba szállítottak sérüléseik miatt, míg hat másik kevésbé súlyos állapotban van 

– közölték a hatóságok egy közleményben, hozzátéve, hogy az utat újra megnyitották, és vizsgálatot indítottak.

A helyi tisztviselők arra is figyelmeztették a lakosokat, hogy vigyázzanak a csúszós utakra Dél- és Közép-Kínában széles körben tapasztalható hideglelés, fagyos eső és heves havazás, ami fennakadásokhoz vezetett a közlekedésben a holdújév idején, a nemzet legfontosabb ünnepén, amikor emberek milliói utaznak haza.

A kínai kormány szerdán közölte, hogy fokozza a mentési erőfeszítéseket, és minden erejét beveti a régióban, hogy felkészüljön a hideg időjárás okozta hirtelen és veszélyes katasztrófákra.

A tragikus esetről itt a felvétel:

Nyitókép: képernyőfelvétel

 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. február 25. 08:48
"Katasztrófa: több mint 100 autó ütközött Kínában " Szerintem ebből még azért Kína fel fog tudni állni! :D
survivor
2024. február 24. 02:12
Forró lányok HIDEGLELÉS ellen.....:-))
survivor
2024. február 24. 02:10
" hideglelés" Kitört a covid 24. Mandi b+ !!
connorj
2024. február 23. 22:58
https://vm.tiktok.com/ZGeAT1642/ 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!