Gmail helyett Xmail – hadat üzent Elon Musk

2024. február 26. 13:48

Vetélytársat állítana a techguru a legnépszerűbb elektronikus levelezőnek.

2024. február 26. 13:48

Hiába egyeduralkodó a világon a Gmail, Elon Musk már megálmodta a legújabb levelezőrendszert, amellyel hadat üzenne a közel kétmilliárd felhasználóval rendelkező óriásnak. A legfrissebb hírek szerint már gőzerővel zajlik a háttérben a fejlesztés, hamarosan hivatalosan is bejelenthetik az XMail levelőrendszer elindítását.

Nathan McGrady, az X vezető biztonsági mérnöke az XMaillel kapcsolatban rákérdezett Musknál, aki a poszt alatti válaszában megerősítette, hogy a szolgáltatás fejlesztése folyamatban van.

A cél egy olyan platform, amely forradalmasítaná az elektronikus levelezést, biztonságosabb és hatékonyabb megoldást kínál a jelenlegi e-mail-szolgáltatásoknál, ráadásul a csalások ellen is védelmet nyújt.

Fotó: Fabian Sommer/DPA via AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lesmiserables
2024. február 26. 15:57
Az nagyon jó lesz, ha már emailen beküldöd az önéletrajzod látják a hovatartozásod... Gondolom úgy hívnak is vissza majd.
Ugandai Bubu
2024. február 26. 15:17
Rendes magyar HUNDUB-ot és Citromailt használ.
Karvaly
2024. február 26. 14:56
Forradalmi biztos nem lesz, de nekem már az is elég egy levelezőtől, ha megbízhatóan működik, és nincs bekötve az NSA-hoz.
nyugalom
2024. február 26. 14:49
Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!