Baljós fejlemény: a világ legveszélyesebb fegyvereit indította útnak Putyin (VIDEÓ)

2024. február 27. 12:18

A moszkvai régióba tartanak a Jarsz típusú mobil szárazföldi hadászati rakétarendszerek.

2024. február 27. 12:18
null

Ivanovo régióból Moszkva felé veszi az irányt a Jarsz mobil földi indítású rakétarendszerek konvoja. A mozgásra az orosz védelmi minisztérium közleménye szerint a Vörös téri katonai felvonulásra való felkészülés miatt van szükség. 

A rakéták útvonala az M7-es szövetségi autópálya mentén halad – számoltak be róla az oroszok. A Vörös téri felvonulás előkészületei során egyébként, már januárban és februárban az alakulat az Orosz Stratégiai Rakétaerők állományával végzett kiképzési és ellenőrzési gyakorlatokat.

Nyitókép: Videa-képernyőfotó

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. február 27. 18:04
es milyen diszszemle keszul mostansag? majus 9 meg odebb van
recipkoki
2024. február 27. 17:54
Csók-puszi fogyatékosoknak szóló mandi szerkesztői -eddig is ott volt a hadászati rakéták egyik indítóállasa ,még a google térképen is látható ,csak rakétákat cseréltek benne,ahogy következetesen - mint az ökör -napszámban szarrá alázzák magukat ,a szoponcokat
lajajakab11
2024. február 27. 17:33
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
templar62
2024. február 27. 16:46
Orwell
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!