A német kormányt a valóság nem érdekli, mivel egy ideológia fogságában vannak

2024. február 04. 11:33

A zöldemberek ellen nem elég tiltakozni!

2024. február 04. 11:33
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A zöldek által dominált német kormányt a valóság nem érdekli, mivel egy ideológia fogságában vannak. Ez a zöldbe öltözött marxizmus akkor is élvezeti a németeket a CO2 mentes földi paradicsomba, ha az összes tehenet le kell vágni; ha minden szántóföld parlagon hever, ha az összes tanyát le kell rombolni – mert egy ideológia nem ismeri, nem ismerheti a megalkuvást.

Az a helyzet, hogy a zöldek pontosan tudják, hogy milyen világot akarnak, mégha az egy beteg világ is; míg a gazdák csak tiltakoznak, de nem tudják megfogalmazni, hogy milyen is lenne az a világ, ami szerintük méltó lenne az Arisztotelészi jó életre. Ezért nem tudnak ők és ezért tudtunk mi negyedszer is győzni, mert el tudtuk mondani, hogy egy családbarát, munkaalapú, nemzetállamot akarunk.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Jörg Carstensen / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. február 05. 09:58
Tiszteljük a németeket , a technológiaban , filozófiában és a klasszikus zenében elért sikereiket csodáljuk, de a politikában kissé fanatikusan követnek minden abszurd követelményt. Igy volt a Harmadik birodalomban, igy volt Honecker NDK-jában és igy van most az Ampelkoalition -kormányban, melyben a nem hozzáértő, de ideológiailag elkötelezett Zöldek diktálnak, nem törődve a virágzó német gazdaság tönkretételével.
Akitlosz
2024. február 04. 22:38
"A német kormányt a valóság nem érdekli, mivel egy ideológia fogságában vannak" Akkor a szerző is olyan, mint a német kormány.
Ízisz
2024. február 04. 21:14
Z. Azért nem semmi, hogy az itt kommentelő dollár baloldal fizetett cselédei, rendesen lejáratják a balolodali szavazókat, az ocsmány, proli, prosztó stílusukkal... Meg a politikusaik is!!! Biztosan vannak köztük normálisak is, például akik 22-ben titokban a Fideszre szavaztak... 💯👏💤
cinkegolyó
2024. február 04. 18:56
https://www.youtube.com/watch?v=EG_LEbQCkdU Alice Weidel német AFD képviselő parlamenti felszólalása: Ez a kormány utálja Németországot! Diese Regierung hasst Deutschland! 2024.01.31-én. Csak kb 2,5 perces, de érdemes megnézni. Scholz az első sorban ülve, igyekszik még minimálisabbra összehúzódni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!