Trump olyan videót posztolt, amely Isten fiának mutatja be, s antikrisztusként jelenik meg

2024. január 11. 09:44

Eddig is megpróbálta a (szélső)jobboldal úgy mutatni magát, mint akik a kereszténységet és Istent képviselik az istentelenekkel szemben, de most szintet léptek.

2024. január 11. 09:44
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nem tudjuk, hogyan fogadják Amerikában ezt a videót, amit Tump büszkén posztolt saját közösségi portálján, ami azt jelenti, hogy azonosul vele, mert az emberi hülyeségnek nincs határa, másrészt nincs az a butaság, amit az orruknál fogva vezetett vallásos emberek el ne hinnének. Ha maga az Antikrisztus jelenne meg, annak is tapsolnának (fognak is).

Ez egy vallásos videó, amely tömérdek röhejes hazugsággal megtöltött diktátorvideó, de az egészet abba a keretbe helyezi, hogy akit látunk, az természetfölötti személy, akit az Isten alkotott, az Isten küldött, s az Isten adott nekünk, hogy rendbe tegye a Földet. Akik pedig neki ellenállnak, azok nyilvánvalóan istentelenek, s az Istennek állnak ellent.

Eddig is megpróbálta a (szélső)jobboldal úgy mutatni magát, mint akik a kereszténységet és Istent képviselik az istentelenekkel szemben, de most szintet léptek: Trump nemcsak istenkirály, hanem messiás, akit Isten maga teremtett, alkotott erre a feladatra, és elküldte a földre, mint a fiát.

A legveszélyesebb az, hogy Trump nárcisztikus pszichopata, aki ezt el is hiszi magáról. Mi sem hiányzott neki, már csak az, hogy kiderüljön, ő az Isten fia, akit Isten teremtett a világ igazgatásra. Ettől kezdve mindenre (is) feljogosítva érzi magát, mint Isten küldötte, Isten fia. Magára ismert. Tévedhetetlen, senki nem állhat ellene, amit akar, azt Isten akarja.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. március 06. 20:50
Kedves Mandi! Egy napra egy Bartus elég! Kis adagban gyógyszer, nagy adagban méreg!
lacika-985
2024. január 12. 11:11
Bartus te egy semmirekelő génhibás ördögfióka vagy . Hozzád képest Trump tényleg az Isten fia .
SyncBaer
2024. január 11. 21:47
Bartus! Fesz van! " ... nincs az a butaság, amit az orruknál fogva vezetett vallásos emberek el ne hinnének...." Meddig voltál HitGyülekezeti tag? Meddig voltál Németh Sándor közvetlen közelében - seggnyalóként? Az orránál vezethető hívőnél sokkal, de sokkal utálatosabb fajzat a köpönyegforgató, az áruló, a mocskos kommunista hazaáruló, mint amilyen te vagy!
jooeee
2024. január 11. 17:02
Te mit szívsz hülye gyerek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!