Testvére rántotta le a leplet Jeffrey Epstein halálának körülményeiről (Videó)

2024. január 08. 12:35

Mark Epstein elmondta Tucker Carlsonnak, hogy „az öngyilkossági teória azért is valószínűtlen, mert Epstein éppen óvadéki tárgyalásra várt”.

2024. január 08. 12:35

Tucker Carlson Mark Epsteinnel, Jeffrey Epstein testvérével készített egy interjút, aki a fivére halála körül felvetődött kérdésekre reagált – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A sikeres ingatlanfejlesztő már a beszélgetés elején leszögezte, hogy bárhonnan próbált információt szerezni, mindig falakba ütközött. Mark Epstein arról számolt be, hogy eleinte nem kételkedett abban, hogy a testvére öngyilkos lett. A boncolási jegyzőkönyveket látva azonban már inkább a gyilkosságot tartotta valószínűnek.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy az öngyilkossági teória azért is valószínűtlen, mert

Epstein éppen óvadéki tárgyalásra várt, tehát lehetséges volt, hogy néhány nap múlva szabadlábra kerül.

Meglehetősen nyomasztó, hogy még azt sem lehet tudni, hogy kik lehetettek aznap éjjel abban a blokkban, amelyben Epsteinén kívül még hét másik cella volt. Mark Epstein azt is szeretné megtudni, hogy például helyeztek-e át valaki a blokkba a testvére halála előtti egy-két hétben.

Egyszerűbb lenne az életem, ha öngyilkos lett volna. Akkor magam mögött tudnám hagyni (a történteket)”

− árulta el Mark Epstein Tucker Carlsonnak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Handout / US District Court for the Southern District of New York / AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2024. január 09. 13:28
demokraták meggyilkolták, elég egyértelmű...
Ehetős Odó
2024. január 08. 17:21
Majakovszkij elvtárs háromszor kísérelt meg öngyilkosságot. Kétszer nem találták otthon.
KBA98
2024. január 08. 17:12
Kinyírták! A lista nagyon hosszú!
macskusz-4
2024. január 08. 14:04
Kiderűlt volna, hogy a szex " csak" színjáték volt. Politikai, üzleti kémkedés volt valójában. Gishlaine testvérei , 2 lány, vehették át az üzleti információkat. Ők be vannak kötve a Világgazdasági Fórumhoz, és Melindához. Ezt a Maxwell lányt meg kitették Epstein mellé. A világpolitikán borult meg az ügy. A stratégián. Belső konfliktus, a zsidó eliten belüli. A hülye Soros miatt. Ekkor tettek kígyót a cellába....az meg ideges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!