Az egyik leggazdagabb demokrata neve is ott szerepel az Epstein-listán

2024. január 05. 15:49

A 73 éves Tom Pritzker a családtagjai révén helyi és országos demokrata politikai kapcsolatokkal rendelkezik.

2024. január 05. 15:49

Mint ismert, a napokban nyilvánosságra hozták Jeffrey Epstein társainak és áldozatainak listáját. A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy most már biztosak lehetünk abban, hogy a demokrata párti volt amerikai elnök, Bill Clinton, a brit András herceg, Michael Jackson, és David Copperfield is valamilyen módon összefüggésbe hozható az üggyel, sőt, a jelek szerint Clinton erőfeszítéseket tett az ügy eltussolására is. 

Azóta kiderült, hogy Tom Pritzker neve is felbukkant a legújabb Epstein-dokumentumokban – írja a Fox Business. A milliárdos szállodamágnás Illinois demokrata kormányzójának, J. B. Pritzkernek, valamint Penny Pritzker volt kereskedelmi miniszternek a rokona.

A család vagyonának jelentős részét a Hyatt Hotels növekedése révén halmozta fel, amelyet Tom Pritzker apja és nagybátyja 1957-ben vásárolt meg, bár Pritzkerék számos más vállalatot is működtetnek. Nem véletlen, hogy

a Forbes 2020-ban az Egyesült Államok kilencedik leggazdagabb családjának rangsorolta őket a 32,5 milliárd dolláros becsült vagyonukkal.

A Pritzker család egyébként nagy élharcosa az LMBTQ-jogoknak és jelentősen támogatják a nemváltó műtétek propagálását, a transzlobbit, abból ugyanis szintén komoly bevételeik származnak: a család tulajdonában áll számos „nemváltó” beavatkozásra specializálódott intézmény is, amelyekben adott esetben kiskorúakon is végrehajtják a műtéteket. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképen Barack Obama és Penny Pritzker, korábbi kereskedelmi miniszter is szerepel Fotó: SAUL LOEB / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2024. január 06. 13:34
Némileg erősen aggasztó, hogy a kvázi elit között is annyi hitvány, az emberi mivoltukból kivetkőzött struktúra létezik.
kokrowatz-0
2024. január 05. 23:10
trump is rajta van a listán, de itt valamiért nem említik.
fatman
2024. január 05. 22:11
oké, mindenkinek szüksége van kurvákra... de egy ilyen gazdag ember ezt miért nem tudja megoldani egyszerűbben, diszkrétebben? nevetséges...
I feel the earth move under my feet
2024. január 05. 21:52
Ja,.. hogy ezek is zsidók.. ajvé.. most meglepődtem ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!