Kokaint találtak a svéd parlament leginkább baloldali pártok által használt WC-jében

2024. január 21. 17:59

Az érintett pártok komolyan vették az ügyet: azonnali vizsgálatot követelnek „a probléma azonnali megoldása érdekében”.

2024. január 21. 17:59

Az egyik svéd újság arról számolt be, hogy kokain nyomaira bukkantak a svéd parlamentben található mosdókban – írja a BNN Breaking.

A lap közölte, hogy

a kábítószert olyan mosdókban találták meg, amelyeket elsősorban a szociáldemokraták, a Baloldali Párt, a Demokraták és a liberálisok képviselői használnak.

Az érintett pártok komolyan vették az ügyet: azonnali vizsgálatot követelnek „a probléma azonnali megoldása érdekében”. Más pártok, amelyek mellékhelyiségeiben nem találtak kokainnyomokat, csatlakoztak a felhíváshoz, és hangsúlyozták, hogy közös erőfeszítésre van szükség a parlament biztonságának megőrzése érdekében.

Az eset egyértelműen rávilágít a svéd politikai elit lehetséges drogfogyasztására, azonban egy szélesebb körű társadalmi problémára is felhívja a figyelmet, vonják le a következtetést a cikk végén.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: HENRIK MONTGOMERY / TT NEWS AGENCY / AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fajdalmas-i-gazsag
2024. február 14. 20:39
"leginkább baloldali pártok által használt WC-jében" Ez az erőltetett sározása már szánalmasan beteges, igaz pénzért van aki bármit megtesznek mint ez a névtelen firkász. Ennyit tud a jobboldal, ha megerőlteti magát?
papalimapapa
2024. január 26. 17:38
Az Európai Parlement WC-it és mosdóit is át kellene vizsgálni, mert egyik-másik képviselő akkora faszságokat hord össze, hogy nem kizárt, az ülés előtt szívtak valamit.
nemmondom
2024. január 26. 14:12
Nem "megoldani kell a problémát", hanem nyilvánosságra hozni és büntetni, tisztelt svédek.
Lajoss
2024. január 24. 07:03
Ez már origós szinvonal. 🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!