Kijöttek a nemzeti konzultáció eredményei: egy százalékkal többen értenek egyet a kormánnyal, mint legutóbb

2024. január 25. 10:28

A kormányszóvivő köszönetet mondott annak a több mint 1 millió 500 ezer embernek, aki elmondta a véleményét.

2024. január 25. 10:28
null

A kormány összesítette a nemzeti konzultáció eredményeit, ezek alapján világosan látszik, hogy a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett és elsöprő többségük nemet mondott arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk” – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalán közzétett videóban.

Közölte: a kitöltések alapján a magyarok több mint 98 százaléka azon az állásponton van, hogy fegyverszállítások helyett tűzszünetre és békére van szükség a szomszédunkban. ( Ez egy százalékkal jobb arány, mint a tavaly januári nemzeti konzultáció esetében.) Nem szabad, hogy migránsgettók jöjjenek létre hazánkban és tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást. Emellett ki kell állni a magyar gazdákért és a magyar mezőgazdaság GMO-mentességéért, valamint szigorúbban kell fellépni a külföldi befolyásszerzés ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

A kormányszóvivő köszönetet mondott annak a több mint 1 millió 500 ezer embernek, aki elmondta a véleményét. „Azon leszünk, hogy a magyar emberek akaratának Brüsszelben is érvényt szerezzünk és megvédjük hazánk szuverenitását” – jelentette ki Szentkirályi Alexandra. Hozzátette: a konzultáció részletes eredményeit közzéteszik a kormány hivatalos online felületein.

(MTI)

Nyitókép: Magyarország kormánya, Facebook

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atuttiavanti
2024. február 14. 22:51
Én meg "köszönetet" mondok azért, hogy letojták 1,5 millió ember akaratát. Szügyik álltak a háborúba, vétó helyett minden szankciót megszavaztak. Ezért hálásan köszönjük a 600forintos benzint és 800 forintos kenyeret. No meg a fejenkét kb 300.000forint hitelt fejenként, amit az ún. "ukrajna" támogatására felvettünk (kb ennyire jön ki az 50milliárd ránk esō része). Köszönjük az ultraliberális, cionista kormánynak.
llnnhegyi
2024. január 31. 00:42
Másfélmillió aktív támogató a választási kampányhoz kitűnő gyorsító rakéták. Az MJK hálás!
Lajoss
2024. január 29. 17:21
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Illieral
2024. január 26. 08:07
A kit0lt0k arra szavaztak, hogy ne támogassuk Ukrajnát, Febrúár elesején meg majd jön a csoda. Na kiváncsi leszek, hogy Viktor hogyan szavaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!