Hajléktalan migránsok tanyáznak New Yorkban (videó)

2024. január 21. 19:22

A városbeliek szerint Eric Adams polgármestert terheli a felelősség.

2024. január 21. 19:22

Vizelet és széklet mindenütt New Yorkban, a Tompkins Square Park környékén. Szó szerint elképesztő helyzet uralkodik az amerikai nagyvárosban, ahol több ezer hajléktalan migráns próbál menedékszállást szerezni. A többségüknek lejárt az ideiglenes tartózkodási engedélye, New York pedig a kezdeti lelkesedés után hirtelen hátat fordított több ezer embernek – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A megkérdezett lakosok többsége nem rejtették véka alá a véleményüket, szerintük ugyanis felháborító az, ami a városban történik.

A szörnyű állapotok miatt Eric Adams polgármestert terheli a felelősség, aki hagyta, hogy százezres migránstömeg érkezzen New Yorkba, majd elhitette velük, hogy a város képes gondoskodni róluk.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: Képkocka / Youtube

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. január 23. 03:30
USA lakók most megtudják mit jelent az "amerikai" szó! .. Mandinerben kisegítő AKG-sek! Muszáj eltűntetni a hozzászólásokat?
nempolitizalok-0
2024. január 22. 12:01
Odamegy a jó meleg országából fagyoskodni.
mdave88
2024. január 22. 11:16
https://youtu.be/oPwd3UKBQxQ?t=345 Turd world
akkor ki
2024. január 22. 08:17
Nem érdekel ki, mit és hol szúr ki. Nincs migri nyújorkban! Hajléktalan meg végképp!!! Ez mind Orbán Viktor terelése! Hazudik reggel, délben és este! Csakis akkor hiszem el, ha a brit hírszerzéstől van az információ! Kérem a Magyar Nemzetet, keresse meg a brit hírszerzést és követeljék, hogy írják le a valóságot, mert nyújork tiszta, gazdag és kibaszott jó lehet ott élni! Üdv Egy Fidesz Csicska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!