Geopolitikai elemző arról, hogy Orbán lehet az Európai Tanács elnöke: Na, ez jó móka lesz!

2024. január 07. 15:23

Nem mindenki fogadta pánikkal a Politico híresztelését.

2024. január 07. 15:23

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, Brüsszel pánikolni kezdett, ugyanis felmerült egy meglepő lehetőség: Orbán Viktor magyar miniszterelnök lehet az Európai Tanács elnöke. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mégpedig úgy, hogy Charles Michel elfoglalja július közepén a helyét az Európai Parlamentben, és ha nem sikerül megállapodni az utódjáról az uniós vezetőknek, akkor az EU Tanácsának soros elnökségét levezénylő vezető lesz az ideiglenes elnöke a tanácsnak, 

aki történetesen Orbán Viktor lenne.

Ehhez fűzte hozzá a kommentárát Koskovics Zoltán, az Alapjogokért központ geopolitikai elemzője:

Lol. Ez jó móka lesz!”

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. január 09. 20:11
Ha Orbán elnökségétöl néhány uniós idióta és gyurcsányista gutaütést kapna, akkor az egy szép járulékos haszon lenne. Adja isten.
Palatin
2024. január 09. 20:02
A legjobban nyilván attól félnek a nyugati volt rabszolgatartók ivadékai, hogy ki fog derülni, Orbán még egy elmegyógyintézetet is el tud vezetni.
Tommaso
2024. január 08. 14:31
A traktorokkal tiltakozó német gazdák egyik táblán ezt lehetett olvasni: "Wir wollen Politiker, wie Horn, oder Hirn. Ez a követelés sokatmondó.
Tommaso
2024. január 08. 14:30
"Beindult a fosás Orbánnál" - véli goldie-2. Most már nem is a büfébe megy, mialatt a többiek tárgyalnak és fontos döntéseket hoznak - NÉLKÜLE, hanem a klotyóra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!