Ezt üzente a Kreml Trumpnak, aki szerint elnökként elhozná a békét

2024. január 22. 17:43

A Sky News cikkében azt írja: „Donald Trump többször is kifejezte csodálatát Vlagyimir Putyin iránt”.

2024. január 22. 17:43
Donald Trump Campaigns In Portsmouth, NH Ahead Of Primary

A Kreml nem állt kapcsolatban Donald Trump amerikai elnökjelölttel az ukrajnai konfliktus rendezése ügyében – közölte ma a Kreml szóvivője a Sky News cikke szerint. Dmitrij Peszkov kifejtette: 

az orosz vezetésnek fogalma sincs arról, hogy Trump győzelme esetén hogyan tervezi megoldani a kérdést.

A portálon emlékeztetnek: Trump sosem kötelezte el magát arra, hogy fegyvereket küldjön Ukrajnába, valamint azt is írják: 

többször is csodálatát fejezte ki Vlagyimir Putyin iránt”.

Egy nemrégiben adott interjújában aggodalmának is hangot adott, amikor úgy fogalmazott: „rengeteg katonai felszerelést küldünk. Annyit, hogy már lassan nekünk sem marad”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Chip Somodevilla/Getty Images

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. január 23. 07:30
Akkor orbán miről delirált.
szarvas-2
2024. január 22. 18:54
A Victoria Nudelmann koordinálta proxiháborúból kiszállna-mert nem a deep state "járszalagján" van,mint a demens. Az Eut sem kényszeritené finanszirozni mint a boszorkányribanc. Tudja,hogy a deep state igy is ugy is utálja-mert nem a szolgájuk.
Tommaso
2024. január 22. 18:44
Az amerikai történelemben mindössze egytlen gazember politikus próbálta meg a választási veresége után erőszakkal ( = fegyveres államcsinnyel) átvenni a 6 almat. Donald T. volt az. Az ilyennek nem lenne szabad vezetni egy demokratikus államot. Ugyanez érvényes ORBÁN-ra, a 2006-os puccsistára is.
Tommaso
2024. január 22. 18:40
18:29-kor Igaza volt Lami66-nak. De csak akkor, abban a minutumban. "Valamivel - például a súlyos bűncselekményei +emlitésével - mocskolni kell Trumpot, hogy csökkenjen a népszerűsége"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!