Év végén szabadlábra helyezték Biden lopással vádolt, kutyafetisiszta egykori tisztviselőjét

2024. január 03. 16:57

Az LMBTQ-aktivista két ügyben elkerülte a börtönt, egy harmadik ügy és egy per pedig még folyamatban.

2024. január 03. 16:57

Sam Brinton, a Biden egykori kormánytisztviselője szabadlábon búcsúztatta a 2023-as évet, annak ellenére, hogy több államban is megvádolták repülőtéri poggyászlopásokkal – értesült a Fox News.

Brintonnal és karrierjével korábban a Mandineren is foglalkoztunk. Az LMBTQ-aktivistaként is ismert egykori  tisztviselő 2022 közepén került a címlapokra, miután az Energiaügyi Minisztérium Atomenergetikai Hivatalába kinevezték helyettes titkárnak.

A lap felidézte, hogy Brinton két büntetőügyben elkerülte a börtönt, míg egy harmadik büntetőügy és egy per még folyamatban van ellene. 2022 decemberében korábbi hivatala bejelentette, hogy 

Brinton távozott az ügynökségtől, de nem kívánt nyilatkozni az okokról.

John Barrasso szenátor korábban azt nyilatkozta a Fox Newsnak, hogy „a minisztériumnak alapos vizsgálatot kell indítania Brinton átvilágítási folyamatát illetően. (...) Válaszolniuk kell a jogos megkeresésekre. Ez nemzetbiztonsági érdekünk” – hangsúlyozta Barrosso.

A hivatal azonban többször is elmulasztott további információkat megosztani Brinton kirúgásával kapcsolatban, és nem világos, hogy az ügynökség folytatott-e bármilyen belső vizsgálatot az ügyben az elmúlt 12 hónapban – ismertette a lap.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Instagram-fotó

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
guriga-47
2024. január 04. 06:40 Szerkesztve
Mandi!Egy ilyen elmebeteg állatot miért szemléztek?Megundorodik mindenki tőletek,aki eddig esetleg még nem tette meg!
pandalala
2024. január 04. 01:00
nem ugatott hiába ....
kokrowatz-0
2024. január 04. 00:13
orbán viktor drogos, faszfetisiszta, kijárási tilalmat megszegő, csatornán rendőrök elől menekülő barátját meg le sem csukták.
pipa89
2024. január 03. 21:51
Vazze, tiszta Amerika! ;-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!