Borrell úr szemrebbenés nélkül hazudott a spanyol egyetem diákjainak

2024. január 20. 21:26

Egyetlen komoly elemző vagy történész sem állítja, hogy Izrael „kreálta” volna a Hamászt, ahogy ezt a külügyér úr állítja.

2024. január 20. 21:26
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Borrell hazudott. Borrell úr szemrebbenés nélkül hazudott a spanyol egyetem diákjainak. Egyetlen komoly elemző vagy történész sem állítja, hogy Izrael »kreálta« volna a Hamászt, ahogy ezt a külügyér úr állítja. A hazugság annyira nyilvánvaló, hogy még az EuroPravdák sem merték egy az egyben lehozni azt amit mondott és jóindulatúan lágyítottak egy nagyot a fordításon. A föderalisták ideológiai ellenséget látnak Izraelben, mert a léte és sikere azt bizonyítja, hogy egy kis nemzet is prosperálhat anélkül, hogy feloldódna egy nemzetek feletti betűlevesben.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Christine OLSSON / TT NEWS AGENCY / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarpibp
2024. január 22. 07:06
A terrorizmus elleni harchoz szükség van terroristára. Az ISIS-t, a talibokat, Bin Ladent mind az USA pénzelte. Megvannak az áttételes csatornák. Majdan is spontán volt tudjuk.
atuttiavanti
2024. január 22. 06:21
Csak aki gondolkodik, az állít ilyet, Castel et. Egyébként lehet otthon maradni.
cicologus
2024. január 21. 20:44
az eu egy tetű,ezzel a borellel együtt.basszátok szét a hamászt és társait
alexandrosz-2
2024. január 21. 20:35
Szar hazug gyilkos vagy zsidó. Ettöl persze még borell se sokkal különb, de ő legalább nem gyilkolt meg senkit, soha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!