Orbán volt a sztárja a Weltwoche svájci lapnak

2023. december 04. 18:48

A magyar miniszterelnök beszédét is közölték a lapban.

2023. december 04. 18:48
null

Mint arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor a minap beszédet tartott Svájcban. A magyar kormányfő a Weltwoche lap meghívására érkezett Svájcba, 

ahol beszédet tartott politikájáról, nézeteiről és Európa helyzetéről.

A Weltwoche most leközölte Orbán teljes beszédét németül, ami hét oldalt tesz ki a lapból. Annak magyar változatát itt teljes egészében elolvashatják.

A svájci lap partit is szervezett az újság fennállásának 90. évfordulójának alkalmából, amiről fotókat közöltek a lapban. Az eseményen részt vett Jürg Marquard svájci médiamogul, Václav Klaus volt cseh elnök. Christoph Blocher svájci politikus, Gloria von Thurn und Taxis grófnő, Czukor József svájci magyar nagykövet, valamint Krausz Ferenc friss fizikai Nobel-díjas magyar tudós.

Az esemény fő házigazdája Roger Köppel, a Weltwoche főszerkesztője volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Európa elvesztette az önrendelkezési képességét

A Weltwoche konzervatív lap kilencvenéves ünnepségének egyik kiemelt vendége Magyarország miniszterelnöke volt. A kormányfő beszéde után egy kerekasztalbeszélgetésen is részt vett, ahol Európáról, háborúról, migrációról és az Egyesült Államokról is beszélt. Összefoglalónk!

Fotó: miniszterelnok.hu
 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. december 05. 12:49
Mennyibe került ez vajon a magyar adófizetőknek?
Welszibard
2023. december 05. 10:10
A svájci konzervatívok megtapsolták és éljenezték Orbán Viktor beszédét. A beszéd közben is többször a tetszésnyilvánítással éltek. Kifütyülés, pfújolás nem volt, ez csak az itthoni balos ellenzék esetében és a balliberális Európai Unió "Egyesült Államában" fordul elő. Erre a világösszefüggésben gondolkozásra nem képes sem Gyurcsány, sem Márky-Zaj, a Momentumról nem is beszélve.
Kozmosz
2023. december 04. 23:18
Ez végül is a svájci vezetés meghívása volt.
catalina11
2023. december 04. 22:13
hebegnek a libernyákok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!