Orbán Viktor éjjel még Macronnal rázott kezet, most pedig már el is repült egy másik nagyhatalom vezetőjéhez

2023. december 08. 12:14

Sőt, menten egy másik nagyhatalom korábbi elnökével is tárgyal majd!

2023. december 08. 12:14
null

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Párizsból Buenos Airesbe utazott tovább, ahol december 10-én részt vesz Argentína új elnöke, Javier Milei ünnepélyes beiktatásán – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Kétnapos programja során a magyar miniszterelnök több kétoldalú tárgyalást is folytat majd Argentínában – mondta Havasi Bertalan, megerősítve azokat a brazil sajtóhíreket, hogy Orbán Viktor külön egyeztet majd Jair Bolsonaróval, Brazília korábbi elnökével is.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Kovács Zoltán X-oldala

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. december 08. 17:04
A szigszalagok csak úgy lobognak a szélben!!! ....
Palatin
2023. december 08. 16:49
Ha a karizmáját, népszerüségét nézzük: ORBÁN EGY GURU. Ha a politikai képességeit nézzük: ORBÁN EGY GÉNIUSZ. Ha az ö munkabírását nézzük: ORBÁN EGY GIGÁSZ. Zürös, válságos idöszakokban kemény, nemzeti kormányra van szükség, amelyik az ország érdekeit következetesen, minden eszközzel védi. Még akkor is, ha ez a kormány akár enyhe diktatórikus vonásokat mutat. Nincs mese, ha bajok vannak ilyen kormány kell Nem szabad kisérletezgethetünk semmiféle balos beütésü kormányokkal, akik megvesztegethetök és akár üres igéretekért, vagy a politikusok személyes érdekeikért kalandos konstrukciókba keverhetik bele országunkat, amiböl aztán nem lehet megszabadulni. Tehát nálunk a GYURCSÁNY VÁGÁSÚ link, léha, áruló, megbízhatatlan politikai hatalom mint kormányzó erö egész egyszerüen NEMZET-STRATÉGIAI OKOK MIATT SEM LEHET EGY OPCIÓ
Palatin
2023. december 08. 16:49
JELENTÖSEN MEG KELL ERÖSÍTENI ORBÀN SZEMÉLYI VÉDELMÈT. Ö már egyértelmüen igazi nagyvad a nemzetközi porondon, számunkra természetesen pozitív ételemben. Ö már egy olyan politikus, aki iránt a CIA is valószínüleg érdeklödik, és nem szimpátiából. Az amcsik ki szokták nyírni azokat, akik nekik keresztbe tesznek, legyen az "barát" vagy ellenség. Pressman egyik feladata nyilván Orbán megpuccsolása. "Problémás" szereplök esetén az USA számára "barát" és ellenség között csak annyi a különbség, hogy a "barátnál" egy kicsit jobban vigyáznak arra, hogy ki ne derüljön, hogy ök voltak... Ök ennél már sokkal kevesebb "bünökért", - mint amit Orbán nyakába akarnak varrni -, is eltettek nagyon sok "rebellis" politikust, az egész globuszon. Orbán azért veszélyes számukra, mert láthatóan követökre fog találni, valóban ö az elsö fecske. De ez nem veszélytelen. Ezen gondolkodjanak el az illetékesek! A CIA könnyen találna készséges hazai segítöket is, a magukat "igazi demokratáknak" hazudók között.
Palatin
2023. december 08. 16:46
Orbán úgy látszik csak Gyurcsánytól és a bandájától szigetelödött el, mert pontosan tudja, hogy kitöl kell elszigetelödni és kivel kell tárgyalni. Ö egy zseniális politikai vezetö, mellette a hazaáruló csibészek joggal nem jutnak labdához, ezért próbálják hazugságokkal, trágáságokkal támadni, de ö fütyül ezekre az idétlenkedésekre. Az ellenlábasait, ellenségeit ezért az unióban is, itthon is majd megeszi a frász, érzik, hogy ezt a hegyet nem fogják tudni megmászni. Ami pl. a nemzetellenes ballibsi magyar ellenzéket illeti, - akik már eszelös ámokfutókká lettek ettöl a belsö gyötrelemtöl -, ök még oxigén palackkal sem tudnák megmászni Orbán kukába dobott, elhasznált papucsát sem. A gyurcsányista ellenzék annyira utálja a saját hazáját, a saját honfitársait, hogy ök a magyarok minden sikerét egy sorscsapásként élik meg. Az ellenzéket egyáltalán nem érdeklik se a választók, se az ország. A Fidesznél Magyarország számára jobb alternativa még évtizedekig nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!