Orbán Viktor Argentínában Jair Bolsonaróval tárgyalt

2023. december 09. 16:28

A tárgyalás fő témája a jobboldali pártok nemzetközi együttműködése volt.

2023. december 09. 16:28
BOLSONARO, Jair; ORBÁN Viktor; MILEI, Javier

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Buenos Airesben megbeszélést folytatott Jair Bolsonaro korábbi brazil államfővel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyalás fő témája a jobboldali pártok nemzetközi együttműködése volt; 

Orbán Viktor beszámolt az európai jobboldal politikai előretöréséről. Az argentínai találkozón Orbán Viktor és Jair Bolsonaro sok sikert kívántak egymásnak, Brazíliában ugyanis jövőre helyhatósági, Magyarországon pedig önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek – mondta Havasi Bertalan.

Nyitókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j3) és Jair Bolsonaro, Brazília korábbi elnöke (b3) kétoldalú tárgyalást folytat Buenos Airesben 2023. december 9-én. A miniszterelnök december 10-én részt vesz Argentína új elnöke, Javier Milei beiktatásán. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. december 10. 11:07
A szuverenitás durva megsértése, belügyekbe avatkozás. Hivatalban levő kormányfő a hivatalban levő vezetővel találkozzon. Ők képviselik az országukat.
Menhetten
2023. december 10. 06:45
A korruptságban sem bírja a konkurenciát. Világ szégyene..
Lajoss
2023. december 09. 18:48
Vonzódik a bukott idiótákhoz…
Nasi12
2023. december 09. 17:09
Argentina BRICS tagsága hol tart? Beléptek volna de mégsem? Ez ügyben tehettek volna ott valamit ketten?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!