Meghalt az Izrael szidalmazása közben szívrohamot kapott török képviselő

2023. december 14. 12:36

Hasan Bizmet 54 éves volt.

2023. december 14. 12:36
null

Meghalt az a török parlamenti képviselő, aki kedden, a parlamentben elmondott beszéde közben lett rosszul, számol be a Reuters.

Ahogy arról korábban írtunk, az 54 éves Hasan Bizmet a török parlament keddi ülésén lett rosszul, miközben azt kiabálta, hogy az izraeliek „Allah haragját” szenvedik el.

Másodpercekkel később szívrohamot kapott.

Bár a helyszínen még meg tudták menteni az életét, december 14-én az ankarai városi kórházban elhunyt.

Bizmet egyébként az ellenzéki Saadet párt parlamenti képviselője volt. A kairói Al Azhar Egyetemen végzett Bizmet az Iszlám Unió Kutatási Központjának elnöke volt, és korábban iszlám nem kormányzati szervezeteknek dolgozott. Házas volt, egy gyereket hagyott árván. 

A drámai esetről készült videó itt megtekinthető: 

 

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. december 15. 14:56
A Gyurcsányt vagy a Dobrevet látnám már így összesni a Parlamentben vagy az EP-ben, amikor fröcsögve hányják az epét a négyszer 2/3-dal megválasztott polgári kormányra és választóikra. Még a temetésükte is elmennék... csakhogy lássam, valóban elföldelik őket... lehetőleg arccal lefelé, ha kaparnak, még véletlenül se felfelé kaparjanak.
2023. december 15. 05:53 Szerkesztve
Hát ez….kellemetlen..talán Allah másképp gondolta? De tuttttiiii ez is a “zsidók” hibája..🤔
Akitlosz
2023. december 14. 18:30
https://www.youtube.com/watch?v=nnQ-f_FgPcw
Akitlosz
2023. december 14. 18:29
Jehova volt ez, nem Allah.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!