Lefejezték a betlehem figuráit Németországban

2023. december 19. 08:34

A karácsony közeledtével megkezdődtek a már szinte hagyománnyá vált keresztényellenes atrocitások Németországban.

2023. december 19. 08:34
null

Hétvégén ismeretlen elkövetők leromboltak egy betlehemet a rüsselsheimi piactéren Németországban, a hatóságok vallási indítékból elkövetett rongálás miatt kezdték meg a nyomozást – írta meg a Magyar Nemzet

A karácsonyi betlehem figuráit hétvégén lefejezték, és egy járókelő fedezte fel a rüsselsheimi piactéren, vasárnap kora reggel. Az elkövetők a pusztítás során néhány hungarocell figura kezét is levágták, majd azokat szétdobálták. Minden egyes figurát megrongáltak a három királytól egészen a kis Jézusig.

A hatóságok jelenleg azt vizsgálják, hogy a bűncselekmény mögött állhatnak-e vallási motivációk.

A betlehemet adományozó rüsselsheimi kereskedelmi szövetség a Facebookon „fejetlen éjszakáról” beszélt a hír kapcsán. Az adományozó „laza” hozzáállása meglehetősen megosztotta a helyi közvéleményt.

***

Nyitókép: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2023. december 19. 13:48
Segítek a németeknek, de szerintem ki fogják találni maguktól is. A szélsőjobboldaliak voltak és felmerülhet Orbán neve is. Főleg, hogy most olvasom, a liberalizmus és demokrácia nevében be akarják tiltani a nagy esélyes kunkurensüket szélsőjobboldalinak hazudva.
Swansea2688
2023. december 19. 13:40
"A hatóságok jelenleg azt vizsgálják, hogy a bűncselekmény mögött állhatnak-e vallási motivációk." Dehoooooooooogy! Hihetetlen, hogy 2015 óta még mindig "vizsgálnak", meg feltételes mód, meg anyám kínja, ahelyett, hogy végre jól odab@sztak volna a muzulmánjaiknak a hülye németek.
Ugandai Bubu
2023. december 19. 13:08
A német technika megoldhatná. Szerszámacélból öntött, közelségérzékelővel ellátott automatikusan behúzódó fejű babák kellenek és meg van oldva. Csak behúzzák a fejüket a nyakuk közé és kész.
vandor-58
2023. december 19. 11:49 Szerkesztve
Na tessék végigolvastam a hozzászolásokat és azt látom hogy egyesek jobban unatkoznak a kelleténél mert nem a véleményét írja le hanem Fidesz és ellenzéki politikai szitkozodási versennyé válik, amit a sokadik után meguntam olvasni mert csak azt vettem észre egyik sem bírta elviselni hogy a másiké az útolsó szitok, na de miért is kell ennyire eltérni a témától? Egy biztos van itt is néhány ostoba nem csak a brüsszeli elit ennyire szellemi rövidnadrág.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!