Kedves transz nők, a mellbimbótók hasztalan

2023. december 12. 12:16

A szoptatás dolgot baromi nehéz lenyomni egy normálisan gondolkodó társadalom torkán.

2023. december 12. 12:16
Janó-Veilandics Franciska
vasarnap.hu

„Persze lehet parókában hímtaggal a láb között kikérnie magának valakinek, hogy férfinak szólították, pedig a lelke mélyén valójában nő, de azért ezt a szoptatás dolgot baromi nehéz lenyomni egy normálisan gondolkodó társadalom torkán, ahol még a legtöbb homoszexuális és transz is elismeri, hogy egyneműek nem képesek a gyermeknemzésre, valamint férfiak/férfinak születettek se szülni, se szoptatni nem tudnak.

Az említett példa súlyosságát már csak az fokozza, hogy a transz nő – vagyis biológiai férfi – arról ír, hogy évtizedekre visszanyúlik az az álma, hogy a szoptatáson keresztül kapcsolódhasson a gyermekéhez – tehát kicsit sem beteges – ehhez pedig rengeteg orvosi segítséget kapott, hogy megnövekedhessen a melle.

Micsoda öröm ez az összes anya számára, akiknek minden szándékuk és energiabefektetésük ellenére nehezen vagy semennyire sem sikerült gyermekeiket anyatejjel táplálni, de gond egy szál se, hamarosan érkeznek a tapasztalt férfiak laktációs tanácsadással.”

***

 

Nyitókép illusztráció. Fotó:  JANAI TREJO / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. december 13. 18:36
Sokszor vetödik fel az a kérdés, hogy az állam miért nem teszi teljesen egyenrangúvá a homoszexuálisok kapcsolatát a heteroszexuálisokéval. Eltekintve attól, hogy a homosexuális kapcsolatokból nem születik semmi, viszont a heterosexuális kapcsolatokból születik meg a társadalom következö generációja, - ami már önmagában is döntö a különbségtételt illetöen -, van még egy másik fontos szempont is, ami a különbségtételt indokolja. Homosexuális kapcsolatok két ember kapcsolai, igy a társadalmi összetartozás szempontjából nincs erösítö hatása. De egy férfi és egy nö házassága normál esetben közelebb hoz egymáshoz nemcsak két személyt, hanem két családot is. Tehát képzödik a két ember kapcsolatánál egy szélesebb sorsközösség. A társadalomnak az is érdeke, hogy legynek benne olyan "szövetségek", - minél több -, amelyeknek tagjai egymást segiteni hajlandók. Ez fokozza az általános értelembe vett biztonságot, mert kevesebben lesznek akik csak kétszemélyes, vagy magányos státuszban élnek.
2023. december 13. 18:26 Szerkesztve
A transzok tulajdonképpen azt akarják nekünk bizonyítani, hogy mit nekik a természet szándéka, fütyülnek arra, hogy melyik nemhez sorolta be öket, ök még azt is simán meg tudják eröszakolni. De nekem semmi bajom nem lenne velük, - miért is lenne -, csak ne kelljen öket ünnepelni, sztárolni. Mert semmiféle igazi teljesitményt nem látok a jelenség mögött. Söt, az az erös gyanum, söt megfigyelésem, hogy aki a saját eredeti nemével nem tud megbarátkozni, az még nagyon sok más szükségszerü dolgot az életben sem tud igazán elfogadni. A természet az anyag legmélyebb szintjén is az atomok világában is egyértelmüen viselkedik. Minden atom, - amik az anyagot alkotják -, egymást vonzó protonokból illetve elektronokból épül fel. Ott nincs homosexualitás. Persze, minél feljebb megyünk az anyagszervezödés szintjein egyre szaporodnak az aberrációk. Az emberi társadalom szintjén, - ami az anyagszervezödés legmagasabb szintje -, szinte már csak aberrációk vannak.
palicsi-2
2023. december 12. 20:06
Attól függ, hogy melyik végén vagy a fallosznak!
Swansea2688
2023. december 12. 19:07
Mintha az Irigy Hónaljmirigy tagjait látnám - azok szoktak ilyenformán nőnek öltözni, csak hát ők viccből csinálják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!