Erdogan: Benjamin Netanjahu semmiben sem különbözik Adolf Hitlertől

2023. december 27. 16:10

A török elnök szerint Izrael pont ugyanazt csinálja most, mint anno a náci Németország.

2023. december 27. 16:10
null

Recep Tayyip Erdogan török elnök szerdán a náci Németország tevékenységéhez hasonlította Izrael jelenlegi támadásait a Gázai övezetben, és azt mondta, 

Benjamin Netanjahu semmiben sem különbözik Adolf Hitlertől.

Törökország – amely kétállami megoldást sürget a konfliktusban – eddig is mélységesen elítélte Izrael támadásait Gázában, sőt, „terrorista államként” beszélt Izraelről, amelynek vezetői a törökök szerint nemzetközi bíróság elé kell járuljanak. 

Arról is beszélt, hogy Törökország szívesen látja azokat az akadémikusokat és tudósokat, akiket üldöznek a gázai konfliktussal kapcsolatos nézeteik miatt, és hozzátette, hogy az Izraelt támogató nyugati országok bűnrészesek Izrael háborús bűntetteiben.

Mi a különbség Hitler és közte? Lassan azt érik el, hogy hiányoljuk Hitlert. Netanjahu mivel tett kevesebbet, mint Hitler? Semmivel”

 – mondta Erdogan.

(Reuters)

Nyitókép: Adem Altan / AFP

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szvv
2023. december 29. 08:19
Bagoly mondja verébnek..
B_kanya
2023. december 28. 10:28
Pelso j. 2023. december 27. 21:52 " haver a török vagy sem? (ma éppen nem...? ) " Mi lenne? Két haverom rondákat mond egymásra valami csaj miatt. Max nem egyszerre hívom meg őket sörözni... Bonyolult mi, egybites pelsójanika?
vandor-58
2023. december 28. 07:45
Zzoltán korábban terroristáknak nevezeztem a Hamászt úgy látszik nem vagyok elégé tájékozott a témakörben, ezennel kijavítanám, egyszerűen Csak fanatikus elmebeteg tömeggyilkosoknak fogom őket hívni a miheztartás kedvéért.
ZZoltan
2023. december 28. 01:38
Már megint igaza van Erdogánnak. Mind általában mindig. Bibi egy tömeggyilkos hóhér, lehagyja dolfit. Aztán a Hamasz sem terrorszervezet. Ezt csak a cionista propagandamédiák nyomják (nálunk is). Valójában a Hamasz egy politikai szervezet, aminek a katonai szárnya az Al Kasszám brigádok a terrorszervezet. Mint Írországban a Sin Fein + IRA kombó. A Sin Fein kormánypárt lett..... Akár csak a Hamasz. Akkor Írországnak is terrorista kormányai voltak a zsidó médiarabszolgák szerint... Eddig Erdogán minden megszólalása tű pontos volt. A hazai (zsidó) média pedig visszabüffögi a nemzetkozi (zsidó) média hazugságait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!