Biden: A republikánusokat „ünneplik az orosz propagandisták” az ukrajnai segélyek blokkolása miatt

2023. december 13. 18:03

Az amerikai elnök szerint itt az ideje a politikai ellenfeleinek átgondolniuk, hogy mit csinálnak.

2023. december 13. 18:03

„Moszkvában Putyin lojalistái ünnepelték, amikor a republikánusok a múlt héten megszavazták az ukrajnai segélyek blokkolását” – írta Biden az X-en közzétett bejegyzésében. A Sky News cikkében így idézi az elnököt: „Az egyik Kreml által vezetett műsor házigazdája szó szerint azt mondta: »Szép volt, republikánusok!«. 

Emberek, ha az orosz propagandisták ünnepelnek benneteket, talán itt az ideje, hogy átgondoljátok, mit csináltok.”

Mindez azután történt, hogy Biden a héten Washingtonban fogadta Zelenszkij ukrán elnököt, hogy megvitassák az országa folyamatos háborús erőfeszítéseihez nyújtott amerikai támogatást.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Harnik

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. december 14. 06:57
"A Republikánusok átgondolták, és döntöttek." Hírek szerint ebben sokat segített, hogy a kokainbohóc leputyinbérencezte a republi szenátorokat. A hazai baller sajtóban nem kell keresni, de van róla videó.
No comment no cry
2023. december 13. 22:58
Ez is csak a másokhoz viszonyított politikát ismeri mint a ballib ellenzékünk. Dafke mást akar mondani mint a mumusa, és eközben nagyvonalúan mellőzi, hogy a választóinak mi szolgálna a javára.
ottoka-0
2023. december 13. 19:28
Ukrajnát nem lehet és nem volna helyes az idők végezetéig támogatni. A háborúnak egyszer véget kell vetni. Leghelyesebb volna azonnal. Az pedig elgondolkodtató, hogy valójában, miért is kellene a világnak ilyen szinten haragudni az oroszokra? Miért kellene elpusztítani őket? Mert erősek, miért kell őket meggyengíteni? Butaság. Ez csak további agresszióhoz vezet. A gyűlölet, a harag nem megoldás semmire.
sciohyper
2023. december 13. 19:17
Ennyi "sok" beszéd közben vajon hányszor pukizott???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!