Belgrádban elsüllyedt egy népszerű bulihajó, a menekülők a jeges vízbe ugrottak (VIDEÓ)

2023. december 24. 13:03

Tavaly szilveszterkor is hasonló eset történt, akkor a Freestyler nevet viselő állóhajó süllyedt el.

2023. december 24. 13:03

Elsüllyedt egy népszerű bulihajó az éjszaka folyamán Belgrádban – közölte a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) vasárnap. A Száva folyón horgonyzó Kartel nevű szórakozóhelyről a rendőrség mintegy harminc embert mentett ki. Az RTS beszámolója szerint a hajón főként fiatalkorúak tartózkodtak, és amikor a Kartel süllyedni kezdett, ijedtünkben többen a jeges vízbe ugrottak. 

A rendőrség jelentése szerint súlyos sérülés nem történt.

Tavaly szilveszterkor is hasonló eset történt, akkor a Freestyler nevet viselő állóhajó süllyedt el. A balesetet a szórakozóhely túlterheltsége okozta, akkor sem történt komolyabb sérülés. Belgrád a Duna és a Száva találkozásánál fekszik. A Száva partján számos állóhajó található, amelyet szórakozóhellyé alakítottak át. Ezek a szerb főváros legnépszerűbb szórakozóhelyei.

(MTI)

Nyitókép: Instagram

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 24. 14:50
A fiatalkorúak közül ijedtünkben többen a jeges vízbe ugrottak. "A rendőrség jelentése szerint súlyos sérülés nem történt." Pedig a vizbeugrás a világ egyik legveszélyesebb mutatványa. Majdnem olyan veszélyes, mint a bungee-jumping.
Tommaso
2023. december 24. 14:47
Tavaly szilveszterkor is hasonló eset történt. Szép dolog is az ortodox hagyományok őrzése.
véna
2023. december 24. 14:17
Darab mentőcsónakot nem láttam, hogy lehet így?
hlaci83
2023. december 24. 14:14
Ezek tudnak élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!