A dublőreiről kérdezte Putyint az ál-Putyin (videó)

2023. december 14. 15:36

Ön meg tudná mondani, melyik az igazi Putyin?

2023. december 14. 15:36
null

Vlagyimir Putyin csütörtöki évértékelő sajtótájékoztatóján kapott kérdést Orbán Viktorról, (akit nem tart oroszpárti politikusnak) beszélt Odesszáról, (amit orosz városnak tart) de a legkínosabb pillanatokat mégsem egy újságíró, hanem egy ál-Putyin okozta, aki a dublőrei felől érdeklődött az orosz elnöknél.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Putyint egészen pontosan egy mesterséges intelligencia által generált hasonmása kérdezte, aki Vlagyimir Vlagyimirovicsként, a szenpétervári állami egyetem hallgatójaként mutatkozott be az orosz elnöknek.

„Azt szeretném kérdezni, igaz-e, hogy számos dublőre van?” – kérdezte. Ez azért is tekinthető releváns felvetésnek, mert a közelmúltban számos pletyka röppent fel az orosz elnök betegségeiről, és arról, hogy ezek miatt hasonmásokat alkalmaz.

Másodiknak azt kérdezte Putyintól, hogy miként vélekedik Putyin a mesterséges intelligencia veszélyeiről. „Látom, hogy hasonlítasz rám, és az én hangomon beszélsz. De átgondoltam a dolgot, és úgy döntöttem, hogy csak egy ember lehet olyan, mint én, és beszélhet az én hangomon, és az én leszek” – válaszolt másának Putyin.

Videón az eset: 

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 14. 17:32
"Ön meg tudná mondani, melyik az igazi Putyin?" Meg. A bal oldali. Mutassam? Hoppáék még ezt sem látták jönni?
szintetikus
2023. december 14. 17:07
az orosz buzik biztosan, hiszen szerelmesek ebbe a törpébe is XDD
vandor-58
2023. december 14. 16:38
Ebben igaza van Putyin-nak Orbán Viktor békepárti politikus.
Galsó Atya
2023. december 14. 16:32
Most akkor a Másának válaszolt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!