Svájc vezetőivel tárgyalt Orbán Viktor

2023. november 21. 15:24

A magyar-svájci kétoldalú kapcsolatokról, és a nemzetközi biztonsági kihívásokról is szó volt.

2023. november 21. 15:24

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Bernben tárgyalt Alain Bersettel, Svájc szövetségi elnökével és Ignazio Cassis svájci külügyminiszterrel – tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A tárgyalásokon a magyar-svájci kétoldalú kapcsolatokról, a gazdasági együttműködésről és a jövő évi magyar EU-elnökségi tervekről volt szó. A sajtófőnök közlése szerint áttekintették ezen kívül a nemzetközi biztonsági kihívásokat és a háborús válságövezetek – Ukrajna, Közel-Kelet – helyzetét is.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2023. november 22. 08:14
Szegény svájciak biztos elbuktak egy fogadást, azt nekik kellett végighallgatni a türk nindzsa varangy zagyvaságait.
Tommaso
2023. november 21. 21:42
Orbán buta, ámde lelkes seggnyalói azon viccelődnek, hogy Orbán mennyire ell van szigetelve. Nézzük hát a tényeket. Az EU 700 megválasztott képviselője 4 nagy és 3 kicsi pártcsoportba tömörül. A FIDESZ néhány éve még a legnagyobba, a Néppártba tartozott, de távoznia kellett, mert a 60 db jobboldali keresztény-konzervativ párt egyhangúlag azon a véleményen volt, hogy ORBÁN NEM VALÓ KÖZÉJÜK. A másik három nagy frakció ( szoc.demek, liberálisok, Zöldek ) elzárkózik Orbántól. De a többi, kisebb frakció sem fogadta volna őt szivesen. Orbán egyedül bolyong a hatalmas parlament folyosóin, és azon töpreng, mit rontott el, és hogy őt miért nem szereti senki.
Tommaso
2023. november 21. 21:35
auditorium téved. A velejéig korrupt, putyinügynököt mindenki - továbbra is - ekézi. Csak diplomatikusabban, mint ahogy az anti-diplomata Szijjártó működik.
Tommaso
2023. november 21. 21:32
Svájc semleges volt van és lesz, mig Orbanisztán hol ide, hol oda csapódik. A Felcsúti Diktátor ezzel nagy károkat okoz hazánknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!