Rodrigo Ballester üzent: Elég a hülyeségből, Daniel Freund!

2023. november 14. 07:17

A német zöldpárti képviselő szerint Orbán Viktor „antiszemita összeesküvés-elméleteket” terjeszt.

2023. november 14. 07:17
null

Rodrigo Ballester, az MCC Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője X-en reagált Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselő korábbi bejegyzésére, amelyben azt állította, Orbán Viktor „antiszemita összeesküvés-elméleteket” terjeszt.

Ballester Freundnak címezve a következőt írta:

„Elég a hülyeségből, Daniel Freund! Amikor legutóbb egy zsidó képviselővel beszéltem, azt mondta, az összes európai párttal beszéltek, kivéve az Európai Zöld Pártot. Na vajon miért?” – tette fel a költői kérdést, majd így folytatta – „Nem kéne tovább elbagatellizálni ezt a problémát, a zsidók Magyarországon ezerszer nagyobb biztonságban vannak, mint Németországban, köszönhetően Orbán Viktornak.”

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. november 15. 09:30
Vörös Danika sokévi viszonzatlan plátói szerelme Orbán Viktor iránt, átcsapott hazugság gyártásba, gyűlölködésbe, hogy ezzel hívja fel magára Viktor figyelmét. Amikor itt voltál a brüsszeli küldöttséggel, semmire sem voltál kíváncsi, meg sem hallgattad a magyar küldöttséget. Ócska kis hiteltelen zöld ragacs vagy!
fatman
2023. november 14. 19:43
mindez nyilvánvaló...
Palatin
2023. november 14. 17:54
Ahogy igy ránézek Daniel Freund nevére, mindjárt felötlik bennem, pusztán a veve láttán -, a fickónak egy fontos kívánsága. Rakjuk csak más sorrendbe nevének betüit. Azt kapjuk hogy: "FAR-DUDLI ENNE" - Azaz a kis seggdugasz megéhezett.
Palatin
2023. november 14. 17:44
Daniel Freund emberi kvalitásait tekintve olyan mint az energiafizikában az abszolut (Kelvin) nulla fok, ami annyira lent van, hogy lehetetlen elérni, kivéve öt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!