Nyilvánvaló: az Erdoğannak középső ujjával bemutató ember dühödt terrorista

2023. november 16. 13:47

Tegnap Kairóban Erdoğan újra elmondta, hogy Izrael terrorállam.

2023. november 16. 13:47
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Tegnap Kairóban Erdoğan újra elmondta, hogy Izrael terrorállam, ugyanakkor a Hamasz nem terrorszervezet, hanem a palesztinok által megválasztott politikai párt.

Ugyancsak tegnapi hír, hogy az ügyészség szerint nem indokolt nyomozást indítani az Erdoğan emberei által Budapesten bántalmazott férfi ügyében, akit a TEK és a rendőrség menekített ki, mielőtt a török elnök testőrei agyonverték volna.

Nyilvánvaló: az Erdoğannak középső ujjával bemutató ember dühödt terrorista,

akinek közveszélyes, a civil lakosságot fenyegető őrjöngését mielőbb meg kellett fékezni. Erdoğan testőrei pedig nem folyamodtak erőszakhoz, amikor földre vitték a férfit, hanem magasan kvalifikált gyógytornászokként a tempós állapotfelmérést követően néhány nyak-, hát-, derék-, és végtagproblémára alkalmazott látványos mozgássor bemutatásával kívántak hozzájárulni a kezelésbe vett személy panaszainak csökkentéséhez, mentális és fizikai állapotának javulásához.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: EMIN SANSAR / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2023. november 17. 17:54
Merkel mutti hatalmas ütőkártyát adott Erdogan kezébe azzal, hogy elkezdett fizetni a migránsok visszatartásáért, így aztán kénytelen az egész EU lelkesen nyalni Erdogan seggét. Mert mint tudjuk, a migránsok visszatartása jó dolog, ha ezt a törökök, a bolgárok, a lengyelek, a finnek, vagy a spanyol enklávé lakói művelik, és csak akkor bűn, ha a magyarok vagy az olaszok teszik. :P Nyalunk kell annak ellenére is, amit a kurdokkal művel, meg annak ellenére is, hogy most a Hamasz oldalára állt. De mondok én egy sokkal undorítóbb férget: Úgy hívják, hogy Gábor György. Aki évek óta megállás nélkül köpködi a kormányt, de most vonyít, hogy tessék őket megvédeni itthon is meg az országukat is.... Hogy miért nem ez nyomorult pondró került a török útjába kipával a fején...
zakar zoltán béla
2023. november 17. 17:17
ZsaZsa a huncut hegedűs...
cutcopy
2023. november 17. 13:46
"középső ujjával bemutató ember dühödt terrorista," De érzékenyek lettünk, bezzeg amikor Fletó elvtársad terroristázta le a szaúdi fociválogatottat még könnyedén túlléptél..
Kerezs
2023. november 17. 08:52
A klasszikus szerint: " Minek ment oda" ( Kuncze Gábor ) Nem rémlik az írás , amiben a szerző reklamált volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!