Nemzeti stratégiát dolgoznak ki Bidenék az iszlámellenesség ellen

2023. november 02. 08:32

Az iszlám terror közepén után ezt tartják a legfontosabbnak Amerikában.

2023. november 02. 08:32

Az Egyesült Államokban tapasztalható iszlamofóbia elleni fellépésről készít nemzeti tervet az amerikai kormány a Fehér Ház szerdai bejelentése szerint. A Biden-kormányzat a muszlim egyesületek, érdekvédelmi csoportok, kongresszusi képviselők és más szervezetek képviselőivel együttműködve nemzeti stratégiát dolgoz ki 

„az iszlamofóbia és a gyűlölet minden formája ellen” 

– közölte közleményében Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára.    

„Az amerikai muszlimok és annak tekintett emberek, például az arabok és a szikhek túl sokáig aránytalanul sok, gyűlöletből fakadó támadást és egyéb diszkriminatív incidenst szenvedtek el” – mondta Jean-Pierre.    

„Mindannyian gyászoljuk Wadea Al-Fayoumet, egy 6 éves palesztin-amerikai muzulmán kisfiút, 

akit a közelmúltban barbár módon gyilkoltak meg, valamint az édesanyját, aki ellen Chicago melletti otthonukban követtek el brutális támadást.” „Amerikában nincs helye a gyűlöletnek senki ellen” – közölte a Fehér Ház.

(MTI)

Nyitókép: HAZEM BADER/AFP

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2023. november 02. 12:50
Csak azokat lehet gyűlölni, akik republikánusok, fehérek, nagycsaládosok, keresztények, konzervatívok. Őket nem csak lehet, kell is gyűlölni. Az iszlámot a szaúdi befektetők miatt kell védeni, sok pénzt ruháztak be az Államokba, ezért muszáj hízelegni nekik.
zakar zoltán béla
2023. november 02. 12:45
Álszent majmok.
survivor
2023. november 02. 12:37
Az USAban minden fehér megőrült.
Roadkill
2023. november 02. 11:36
„Amerikában nincs helye a gyűlöletnek senki ellen” na jó, azért kicsit a fehéreket lehet gyűlölni...annyira felsőbbrendűnek képzelik magukat, még a házat is "Fehér Ház"-nak hívják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!