Így robban fel az egyik legmodernebb orosz hadihajó (VIDEÓ)

2023. november 07. 16:05

A felvételen három különálló rakétacsapás is látszódik.

2023. november 07. 16:05

Felrobbantották Vlagyimir Putyin legújabb hadihajóját, az ukrán rakétacsapásokról videófelvételek is napvilágra kerültek. Az ultramodern hajót hatalmas robbanások rázták meg az annektált Krím egyik hajógyárában. A drámai felvételek három különálló rakétacsapást mutatnak be, amelyek hatalmas károkat okoztak.

Feltételezések szerint a robbantásokat SCALP-EG-vel követték el (a SCALP-EG egy brit–francia alacsony észlelhetőségű robotrepülőgép), amely az elmúlt hónapokban többször is kárt okozott a legfontosabb orosz célpontokban.

Oroszország korábban elismerte, hogy a támadás során megsérült egy hajó, de nem pontosította a nevét.

Fotó: Képernyőfotó

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. november 08. 18:07
Szar hohol zsidó propaganda. Hazug is, aljas is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg a hohol.
Uztu
2023. november 08. 08:04
Ma is nyertek
Bell & Sebastian
2023. november 07. 22:38
Kovács Ubul! Ubul, ez egy 87 méteres hajó. Arányosítsd ehhez a sérülést. Legyen mondjuk 5 százalék, az négy és fél méter. Sok idő kijavítani, de ha egyáltalán kacsára mentek ezekkel a méregdrága lopakodó robotrepülőgépekkel, a kacsa elrepült, nem döglött meg. Mint tetvedék fideszmuszka dezinformátor azt mondom neked, ez bizony fiaskó.
virtuticonfido
2023. november 07. 21:48
Igen gyenge animáció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!