Elvették a Nintendóját, félholtra verte a tanárát egy diák

2023. november 02. 17:20

A fiatalkorú elkövető akár 30 évnyi börtönbüntetést is kaphat.

2023. november 02. 17:20

Bűnösnek vallotta magát a bíróságon az a floridai diák, aki ájultra verte a tanárát, amiért az elvette a Nintendo Switch játékkonzolját – adta hírül a New York Post.

A bűncselekmény elkövetésekor Brendan Depa még csak 17 éves volt. 

A helyi törvények értelmében akár 30 év börtönbüntetést is kaphat,

 ítélet januárban várható – tette hozzá a lap.

A brutális támadást a floridai középiskola biztonsági kamerája is rögzítette, melyen jól látszik, hogy a több mint két méter magas és több mint 120 kilogrammos fiatal ledöntötte tanárát, majd az eszméletét vesztett nőt tovább ütötte-verte a földön. 

Talán halálra is verte volna áldozatát, ha az arra járók nem avatkoznak közbe, és rángatják el.

Korábban is voltak vele problémák

A tanárnő kijelentette, nem hajlandó semmit tenni azért, hogy bántalmazója enyébb büntetést kapjon, hátha ez segít abban, hogy másnak ne kelljen átélnie hasonló traumát.

Az elkövető azzal védekezik, hogy állítása szerint autista. 

Ügyvédei szerint nincs olyan mentális állapotban, hogy bíróság elé álljon. Kiderült azonban, hogy korábban is voltak már vele problémák, háromszor vették őrizetbe tettlegesség miatt. Állítólag azóta sem nyugodott le, a börtönben is verekedésbe keveredett, és gyilkossággal fenyegetőzött – ismertette a New York Post.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
numero1-2
2024. február 09. 00:02
Videot látva nem rohant a pasi a segitségére a tanárnönek. 🤬nem érdekel beteg vagy nem be kell zárni ennyi. Mindegy börtöv vagy gyogyo de be kell zárni. Pont. Ha nem beszámithato akkor meg ugy is mimdegy . Müanyag lakatot rá. De azért a segitsegére sietö pasi se beszámithato latja hohy verik a földönheverö nöt és sétalva érkezik meg. 🤬remélem ha rokonát verik majd igy akkor hasonlo segitök lesznek a helyszinen
tartarosszblog
2024. február 08. 22:43
De mi a kurva anyádért vetted el a gyerek nintendóját te köcsög?
B_kanya
2024. február 08. 22:13
Ha és amennyiben autista, akkor zárt intézetben a helye. Így vagy úgy, 30 év. És igen, ilyesmikért is kell Magyarországon az iskolarendőr és ilyen esetek miatt kellene esetenként a szülök büntetőjogi felelősség is vizsgálni.
Magyarvagyoknemturista
2023. november 03. 20:40
Az ilyen patkányokat nem börtönbe kell zárni, hanem eltörni az összes csontját nyilvánosan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik