Elkészült a szartérkép, megjött a kínai nagyvezér

2023. november 21. 07:50

Az USA vastagon bizniszel Kínával, közben San Fransisco egy hatalmas hajléktalan-tanya lett.

2023. november 21. 07:50
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

„Bár felbukkant néhány helyen a hír, de valószínűleg kevesen figyeltek rá oda: múlt héten tartotta éves találkozóját San Franciscoban az APEC, azaz az Ázsiai és Csendes-Óceáni Gazdasági Együttműködés. És mit tesz Isten, ennek a szervezetnek az Egyesült Államok és Kína is tagja.

És miközben masszívan szidják Kínát az amerikai médiában, és még masszívabban szidják, dorgálják, fenyegetik azokat, akik ezzel a gonosz kommunista állammal szóba elegyedni merészelnek (OOOOOOORBÁÁÁN!), eközben a jenkik vastagon bizniszelnek velük.

De említést érdemel maga a helyszín is. (...) Frisco azonban mára már nem csak az USA meleg-fővárosa, hanem szar-fővárosa is lett. (Bármilyen esetleges összefüggés a véletlen műve.)

A város ugyanis egy hatalmas hajléktalan-tanya lett, és a sátorlakók gond nélkül ürítik ki belük tartalmát nap mint nap a járdán, fényes nappal, a járókelők vagy épp a kávézók teraszain üldögélők szeme láttára. A dolog persze nem ennyire vicces: a városban és környékén egyrészt eszelősen felmentek az lakásárak, köszönhetően a szomszédos Szilícium-völgynek. A high tech iparágban dolgozók kiugróan magas jövedelmekkel rendelkeznek, ami óriási ingatlan boom-ot is hozott magával. A hétköznapi emberek viszont egyszerűen nem tudják már megfizetni a bérleti díjakat.

Ehhez jön hozzá egy óriási drogprobléma: a liberális Kalifornia és annak liberális kormányzója a legalizáció élharcosa, a drogozás állampolgári jog, hogyan is szabadna ilyesmit megtiltani… a masszív szerhasználatból eredő szétesésnek viszont egyenes következménye a hajléktalanná válás, az utcán való életvitelszerű tartózkodás, ami természetesen szintén liberális alapjog. A munkába igyekvő yuppie-k a város utcáin sátrak erdeit kerülgetik, amelyekben a lecsúszott alsó-középosztálybeliektől a fentanilfüggő zombikig sokféle népek laknak. És végzik az utcán kis- és nagydolgaikat.

A yuppiek-nak – és bárkinek, aki turistaként, vagy bármilyen egyéb irracionális okból a városba téved – nem kell attól félniük, hogy esetleg óvatlanul belelépnek valahol a járdán egy otthagyott emberszarba. De legalábbis könnyen el tudjuk kerülni, ha kellően odafigyelünk. Elkészült ugyanis San Fransisco szartérképe!  Nem vicc. A térképen részletesen látható, hogy mely utcákon, a város mely részein milyen mennyiségű és nagyságú szarkupaccal találkozhatunk. Milyen zseniálisan megoldotta a problémát a város (és az állam) liberális vezetése, nem igaz?”

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2023. november 22. 15:56
Tényleg egy hazug szar a Jeszy, mert ez a térkép már 2011 óta létezik? Ez ám a liberális szerecsen mosdatás, nem azért hazudik, mert ilyen probléma nincs, hanem mert a probléma nem mostani hanem már évtizedek óta szét van ba*?@ szerencsétlen Frisco? Ez olyan vicces mintha a DK azt mondaná, hogy: Hazugság hogy Gyurcsány lop! Ő igazából csak lopott, mert szegény most már nem fér hozzá a mézes bödönhöz! Gratulálok Rigor_mortis, leülhetsz!
alexandrosz-2
2023. november 22. 09:48
Elmehetsz a fenébe te buzi propagandista a demens hazaáruló szar apáddal együtt! Hiteltelen szarok vagytok.
Rigor_mortis
2023. november 21. 23:13
Már megint ügyi voltál Jeszy! Ugyan a térkép már 2011 óta létezik egy félig-meddig viccesalkalmazás formájában, neked is sikerült fölfedezned 2023-ban, hogy igazold az idióta USA- és hajléktalanellenes nézteidet!
Intruder
2023. november 21. 22:48
Hová lett az irigyelt és vágyott jueszéj? Fetreng a szartengerben. A nigger viselkedéskultúra végterméke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!