A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A woke és a cancel culture kéz a kézben jár a kommunizmussal meg a nácizmussal

2023. november 08. 09:34

Visszatértek a nyugati egyetemekre a negyvenes-ötvenes évek.

2023. november 08. 09:34
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Olvasgassa és nézegesse, milyen is ma az egyetemi ifjúság. Ostoba, felkészületlen, woke-ba ájult, élet mellett járó, segghülye kis faszkalapok. De legalább antiszemiták, és eltörölnék Izraelt a föld színéről. Ugyanis a woke meg a cancel culture kéz a kézben jár a kommunizmussal meg a nácizmussal, éppúgy, mint a migráció a terrorizmussal.

Így és ezért talált egymásra a harmadik világ ide beengedett semmire se jó, gyilkos kedvű, bennünket és a nyugati életformát gyűlölő csőcseléke, meg ezek a semmire se jó, felesleges plüssnácik, plüsskomcsik. Visszatértek a nyugati egyetemekre a negyvenes-ötvenes évek. Bár, ha '68-ra gondolok, igazából el se mentek onnan sohasem...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bendarzsevszkij Anton

Facebook

Idézőjel

Szerencsére úgy tűnik, hogy ez a kicsi, de hangos aktivista kisebbség narratívája.

Nyitókép: FATIH AKTAS / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. november 08. 20:31
Már megint okádja a butaságait a világ legnemtelenebb lovagja. A bármiféle minőséget el nem váró Mandiner meg közli. :-(
Töki
2023. november 08. 20:06
Így van Zsoltikám!
Pelso j.
2023. november 08. 18:56
Aerion „Mostantól, a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e. Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, (B.ZS.) Mire is vártok?
Aerion
2023. november 08. 18:41
Az a helyzet, hogy a szavak kora lejárt. Nincs miről beszélni, kész helyzetek vannak. Cselekvésre van szükség. A tétlenség halált jelent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról