A szlovák lap főszerkesztője szerint Robert Fico magyar példáról álmodozik

2023. november 21. 13:02

Ismét Robert Fico és Orbán Viktor politikáját kritizálja Beata Balogová, az SME főszerkesztője, aki korábban azt állította, az illegális migrációt csak a két miniszterelnök találta ki.

2023. november 21. 13:02
null

Robert Fico miniszterelnök legszívesebben azonnal lemásolná Szlovákiában azt a médiakörnyezetet, ami Magyarországon működik – írja véleménycikkében a szlovák SME főszerkesztője, Beata Balogová. Szerinte a magyar újságíróknak esélyük sincs arra, hogy kérdezhessenek Orbán Viktortól.

Az újságíró rendszeresen kritizálja a magyar és a szlovák kormányfőt, legutóbb azt is állította, Orbán Viktor és Robert Fico ürügyként húzza elő az illegális migráció kérdését, ha a választók elégedetlenek valamivel a mindennapokban.

Éppen akkor írta ezt, amikor a magyar-szerb határon lövöldöztek a migránsok.

Ezt is ajánljuk a témában

Sőt, Beata Balogová korábban arról is írt, hogy Robert Fico olyan „propagandistát” keresett a külügyminiszteri posztra, mint Szijjártó Péter, és mindezt azzal indokolta, hogy Fico nem talált olyan tapasztalt diplomatát, aki az ő hazafisággal fűszerezett szlovák külpolitikáról alkotott elképzelését vinné keresztül.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Ludovic Marin

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 14. 05:00
A szlovák Parázna Bozótka ...
survivor
2023. december 14. 04:59
Balogova...
Hohokam
2023. november 21. 19:34
Egy etnikaihomogenizált nő nyivákol és gondolatolvas - kábé ennyi.
ipolypart2
2023. november 21. 19:05
Ezt Balogovát veri a Balog, hogy ennyire ki van akadva ránk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!