Tucker Carlson: a hivatalos boncolási jegyzőkönyv alapján George Floydot nem ölték meg

2023. október 21. 09:58

A hosszú évekig tartó droghasználat és a fentanil túladagolás is közrejátszott a tragikus esetben.

2023. október 21. 09:58

Tucker Carlson, az amerikai jobboldali újságíró George Floyd ügyét kritizálta X-en közzétett műsorában, azt állítva, hogy a 2020-as eset kapcsán terjedő rasszista rendőri gyilkosság narratíva nem felel meg a valóságnak. 

Rámutatott, hogy a minnesotai bírósági ügy során a hivatalos boncolási jegyzőkönyv alapján George Floydot nem ölték meg, halála drogtúladagolás és más természetes okok következménye volt. Ezen állítása szerint 

a hosszú évekig tartó droghasználat és a fentanil túladagolás is közrejátszott a tragikus esetben. 

Műsorában vendégként szereplő Vince Everett Ellison író azt állította, hogy 

a demokraták George Floyd ügyét azért emelték ki, mert megfelelt a tipikus fekete fehér demokratának, akit példaként állíthatnak be, és ennek a narratívának köszönhetően sikerült őt ünnepelniük, annak ellenére, hogy sorsa tragikus volt.

Tucker Carlson műsorát itt tekintheti meg: 

Nyitókép:  Mandiner / Ficsor Márton

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. október 22. 02:26
A feka csávó a műsorban elképesztő!
Hyazinth
2023. október 21. 18:31
Ilyen az amerikai történelem. A polgárháború idején a demokraták vegzálták a feketéket, és a republikánusok szabadították fel őket; manapság a demokraták faragnak mártírt a négerekből, és a republikánusok a csúnya fajgyűlölők.
mnmn
2023. október 21. 14:43
„George Floydnak életben kellene lennie. Az 50. születésnapját kellene ünnepelnie fiatal lányával, Giannával, családjával és barátaival. Sokkal többet érdemelt volna” – írta Joe Biden, majd hozzátette: ma csatlakozunk a családjához, hogy tisztelegjünk élete és öröksége előtt.
Csendesgyöngy
2023. október 21. 14:36
22 év, ennyit kapott a rendőr amiért egy bűnöző a kezei között halt meg túladagolásban. Ha ez igaz, ideje lenne a bírót is vizsgálat alá venni, mert hamis vádak alapján ítélkezett. De gondolom erre nem kerül sor, hiszen bizonyára "demokrata körökben" mozog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!