Orosz páncélostemetővé változott egy kereszteződés Krasznohorivkánál (VIDEÓ)

2023. október 20. 18:28

Az orosz páncélosok egymás után pusztulnak el a nyílt terepen.

2023. október 20. 18:28

Oroszország legutóbbi támadása Avgyijivka település ellen már majdnem két hete tart. Az X-en felfedezhető videó a közelmúltban történt Krasznohorivka elleni támadás során készült, és egy percben mutatja be, ahogy az orosz páncélosok egymás után pusztulnak el a nyílt téren.

A felvételen láthatók az orosz erők korábbi veszteségei is. Az ukrán hivatalos csatorna szerint, – amely közzétette ezt a felvételt – 

az orosz támadás során két harckocsi és négy páncélozott szállítójármű veszett el.

A videó talán legmeglepőbb része az, ahol egy orosz BTR páncélozott szállítójármű nemes egyszerűséggel nekimegy a saját társának, majd egészen addig tolja azt, amíg találat nem éri. Ugyanakkor elképzelhető, hogy az orosz katonák egy korábban kárt szenvedett és elhagyott járművet használtak fedezékként, sikertelenül.

 

Az említett felvételt itt tekinthetik meg:

Nyitókép: X

 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. október 22. 09:42
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT dupla golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!! JELENTKEZŐK(alul):
Mich99
2023. október 21. 16:56
Az ukrán propaganda nem tud ukrán beszteségekről...
lajajakab11
2023. október 20. 23:30
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ! külön kérésre polóniumos KAVIÁR extra! csak az ostobábbak írjanak vissza ide!
zsocc44
2023. október 20. 21:07
Aha…. A felvételen jól látszik, hogy harcjárműveket ér találat, legalább kétszer lathato ugyanaz… de valaki lát bármilyen jelzést, ami alapján megállapítható, hogy orosz vagy ukrán esetleg lengyel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!