Orbán Viktor részvétet nyilvánított a brüsszeli terrortámadás után

2023. október 17. 06:51

Emmanuel Macron az eset kapcsán leszögezte: Európát iszlamista terrortámadás érte.

2023. október 17. 06:51
null

Orbán Viktor a legmélyebb részvétét fejezte ki a hétfő esti brüsszeli iszlamista terrortámadás során az elhunytak hozzátartozóinak, valamint Ulf Kristersson svéd, és Alexander De Croo belga miniszterelnök felé.

„Gondolataink és imáink az áldozatok családjaival vannak”

 – írta a magyar kormányfő az X-en.

Ahogy hétfő este megírtuk, két ember veszítette életét Brüsszel belvárosában egy lövöldözésben. Brüsszelben a legmagasabb, négyes szintre emelték a terrorkészültséget. Az Albániában tartózkodó Emmanuel Macron francia elnök leszögezte: Európát iszlamista terrortámadás érte.

Nyitókép: MTI/AP/Sylvain Plazy

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. október 17. 08:43
Gondolom nyomják ezerrel azok is a részvétet akik ezt és az ilyen helyzetet előidézték...😣
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. október 17. 07:41
A magyar kormány azonnal függessze fel az Erasmus programot! A magyar diákok közvetlen életveszélyben vannak a program által. Ja! Az unió már mióta védené a magyar diákokat de Orbán beküldi őket a tűzvonalba.
bakafant-28
2023. október 17. 07:22
Szép szavak,plüssmacik,virágok,mindez egy kalap szart nem ér...Amióta megölték a 2 szurkolót,bejött Európába 6312 db nigger/arab vad!állat.Esetleg ezzel kéne foglalkozni,meg az elméletben létező kiutadítással
Uztu
2023. október 17. 07:14
Ahogy az angol mondja: red flag
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!