Még várok, hátha a magyar média fölfogja, Orbán Viktor nem indult a szlovákiai választáson

2023. október 01. 13:37

A roppant európai szavazók mit műveltek a listáikon szereplő magyarokkal? Kiszórták őket a picsába.

2023. október 01. 13:37
Hont András
Hont András
Hont András
Facebook

„Még egy kicsit várok, hátha a magyar média fölfogja, hogy Orbán Viktor nem indult a szlovákiai választáson. Amúgy nem csupán a budapesti, de a pozsonyi sajtó vélekedésével ellentétben a Szövetségnek igenis volt esélye a parlamentbe kerülésre, bő fél százalékon múlt. Márpedig a felvidéki magyar ügyek szempontjából egy darabig ez a meghatározó, gondoljon bárki bármit a Szövetségről (én nem sok jót).

Ez jól lemérhető azon, hogy a PS vagy a SaS roppant európai, felvilágosult, etnikailag nem elfogult szavazói mit műveltek a listáikon szereplő magyarokkal. (Kiszórták őket a picsába).”

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2023. október 02. 05:46
Ezen örömödben azonnal kiverted a faszodat........... Retek komcsi........
Almassy
2023. október 01. 23:31
"... Orbán Viktor nem indult a szlovákiai választáson ..." De igény lett volna rá.
Mich99
2023. október 01. 21:15
A magyar nevek a szlovák listákon arra jók csak hogy megtévesszék és elcsábítsák a magyar szavazók egy részét a magyar Szövetségtől. remélem hogy ezek a magyar szavazók most látják, hogy a magyar jelöltet, akinek a kedvéért szavaztak a szlovák pártra azt a szlovák dzavazók kipöckölték...
Hangillat
2023. október 01. 20:19
A brüsszingtoni EB, EP fejek euagyatlanok; ami a V4-eket összetartja, erősíti az eudekadensek ellenében, az támogatandó. A migráns csapot most akarja magához kaparintani a bódult, mélyrémálomi csapos és migránsszerelő briganti brigád.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!