A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Még, még, még, még, ennyi nem elég!

2023. október 17. 09:28

„Száz muszlimot, ezeret, hozzatok még, hozzatok!”

2023. október 17. 09:28
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

»Száz muszlimot, ezeret,
hozzatok még, hozzatok!«

Ezt is ajánljuk a témában

(Ismeretlen liberális-neomarxista verse a Hogyan tettük tönkre Európát? ciklusból)”

Fotó: HATIM KAGHAT / BELGA MAG / BELGA VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vonyisz
2023. október 18. 09:45
Szólt megint a vezér: "Jól meggondold, földi! Nem mulatni megyünk, megyünk öldökölni. Rárontott a török a francia népre; Franciáknak megyünk mi segedelmére."
alexandrosz-2
2023. október 18. 08:26
Ezt a vétotlan köpcös geci gazdàddal dumald meg! Ő nézte tétlenül pintérrel, ahogy 2015-ig atmasirozott rajtunk milliónyi tetves moszlim. Szállitotta, etette, istápolta is őket, az ez ellen tiltakozó magyarokat pedig terrorizálta. Éveken àt. Ma meg kisérgeti óket, míg tovább nem lépnek, ezert van kivezényelve a magyar gúnyhatàrra a labanc és tót hadsereg, ezért basutatjak a shengeni hatarokon a magyarokat. Szóval ne nekünk ugass nepszabadsàgos, szlovákrendszámos köpönyegforgató mocsok!
Töki
2023. október 17. 19:38
Jól mondod Zsoltikám!!! Csaknígy tovább!!!
Zolotarjov
2023. október 17. 19:06
Hát ahogyan Ausztria volt a laboratóriumunk a covid idején, úgy most a lengyelek lesznek. Megláthatja a választó, hogy hogyan züllik le az ország, ha a lipcsik visszakerülnek a hatalomba helytartóként..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról