Lavrov nevetve közölte: Zelenszkij már untatja a Nyugatot

2023. október 16. 06:52

A románok példáját is felhozta a miniszter.

2023. október 16. 06:52
Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is felszólalt szeptember 19-én New Yorkban, a 78. ENSZ-közgyűlésen.

A RIA Novosztyi szerint Szergej Lavrov külügyminiszter egy magas állami szintű beszélgetés során azt mondta: Volodimir Zelenszkij már kezdi untatni a Nyugatot. „Nos, Zelenszkij persze mindenkit megfogott” – közölte nevetve a diplomata a Putyin részvételével tartott rendezvény előtt. Lavrov Diana Sosoaca román szenátort is idézte, aki felszólította a parlamentet, hogy Zelenszkijt ne engedjék be Romániába.

„Megmondom, mi lesz Iohannis úr: ha elkapom Zelenszkijt itt a parlamentben, az rossz lesz! 

Ne merészelje meghívni! A románoknak ki kell vonulniuk az utcára megakadályozni, hogy ez az arrogáns, gátlástalan áruló belépjen az országunkba”

– mondta az ukrán elnök látogatása előtt a szenátor, írja a lap.

Nyitókép: FATIH AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
digbick-2
2023. október 17. 14:41
Lavrov jobban tenné ha utána nézne, mi is történt Ribbentropal. Mert előbb utóbb fordul a kocka.
Palatin
2023. október 16. 13:45
Lesz még Zelenszkij csendesebb is... Ukrajna elöbb utóbb rá kell hogy jöjjön, jobb lett volna nekik Oroszországgal normális kapcsolatokat kiépíteni, mint teljesen alárendelni, kiszolgáltatni magukat az amerikaiaknak. Ök még ezek szerint egyáltalán nem ismerik az USA céljait, módszereit, annak határtalan egoizmusát. Óriási lesz a csalódás, amikor erre ráébrednek. Zselenszkij, de egész Ukrajna is addig és annyit ér a Nyugatnak, ameddig és amennyi bajt tudnak ök okozni az oroszoknak. Az USA azért nem akar békét, mert akkor Ukrajna már nem szolgál amerikai célokat, nekik csak egy olyan Ukrajna ér valamit, amelyik az oroszok ellen háborút visel, amerikai célok érdekében.
zsanett-kúnrum
2023. október 16. 13:32
értem lavór úr elbizakodottságát, de holtak iránti tisztelettel és részvéttel kacagja meg zseléügynököt
csuti-torpe
2023. október 16. 12:46
jaja, uncsi. lavrovot, putyint meg a tobbi ferget ki kell vegezni es vege is lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!