Jordan B. Peterson a palesztinpárti baloldalt „gyilkos antiszemita patkányoknak” nevezi, Rod Dreher szerint pedig európai szintű muszlim zavargások várhatóak

2023. október 08. 09:53

Így reagáltak a véleményvezérek az izraeli eseményekre.

2023. október 08. 09:53

„Gyilkos antiszemita patkányok!” – válaszolta Jordan B. Peterson a Twitter-oldalán egy szocialista szervezetnek, 

amely szolidaritásra szólított fel a „palesztin ellenállás” mellett.

A Victorian Socialists csoport baloldali csoportosulások szövetsége, amely szocialisták megválasztásának elősegítésére jött létre az ausztráliai Victoriában, s amely hatalomra kerülésük esetén újraosztana minden vagyont.

Rod Dreher pedig így vélekedett az izraeli eseményekről: „az utolsó széles körű városi muszlim erőszak Európában 2021-ben volt, amikor az európai muszlimok az Izrael és a palesztinok közötti harcokra reagáltak. Mit gondolsz, ezúttal hogyan reagálnak majd, amikor Izrael lerombolja Gázát? 

Örülök, hogy Orbanisztánban élek.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 08. 15:58
"Így reagáltak a véleményvezérek az izraeli eseményekre." Már, hogy a "szemita patkány" lenne a véleményvezér? Legfeljebb a Mandiner héber szerkesztőségében. Mások véleményét ezzel stílussal nem vezérli meg.
Maciapu
2023. október 08. 15:57
Jordan B. Peterson a jordán partjáról.
Akitlosz
2023. október 08. 15:56
"Rod Dreher szerint pedig európai szintű muszlim zavargások várhatóak" Az nem feltétlenül lenne baj. Akkor talán módosítana az EU a muzulmán terroristákat betelepítő politikáján. Előbb vagy utóbb úgyis le kell játszani az európai-muzulmán meccset. Minél előbb annál több esélyük van még az európaiaknak.
proctor
2023. október 08. 15:27
Le kell zárni az osztrák határt "IS"mert besziszárognak a muszlim rókák !!!!!! Illetve szigorítani az ellenörzést úgy mint 1960-ban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!