Hatalmas ováció mellett mondott beszédet a magyar nagykövet Washingtonban

2023. október 14. 22:07

A magyarok legfontosabb üzenete az együttérzés azokkal, akik megsebesültek a terrortámadások következtében, valamint azokkal akik elvesztették a szeretteiket – fogalmazott Takács Szabolcs.

2023. október 14. 22:07
null

A Washington DC-ben megtartott rally for Israel eseményen Magyarország washingtoni nagykövete, Takács Szabolcs is felszólalt.

„A magyarok legfontosabb üzenete az együttérzés”

A nagykövet elmondta, hogy a magyarok legfontosabb üzenete az együttérzés, az együttérzés azokkal akik megsebesültek a terrortámadások következtében, valamint azokkal akik elvesztették a szeretteiket. Emlékeztett, hogy a magyar miniszterelnök rögtön a támadások után világossá tette, hogy Magyarország támogatja Izraelt. 

A washingtoni nagykövet beszédét több alkalommal is megszakították a nézők, ugyanis nem egyszer hatalmas vastaps tört ki Takács Szabolcs mondatai után. A nagykövet ismét világossá tette, hogy 

Izraelnek joga van az önvédelemhez, és ahhoz, hogy megvédje a polgárait.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy miközben Magyarországon nem lehetséges demonstrációkat szervezni a Hamász mellett, addig Európa nagyvárosait ellepték a terrortámadásokat ünneplők. „Nincs helye gyűlöletnek Budapest utcáin, nincs helye az antiszemitizmusnak” – szögezte le.

A 37. perctől hallhatják a magyar nagykövet felszólalását: 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2023. október 15. 18:43
Az USA nagykövet meg hatalmas orális orgiákra jár Magyarországon. Legutóbb Pécsen nyalta a száját...
nempolitizalok-0
2023. október 15. 13:59
Jó, de cserében akkor szedjétek le a nyakunkról az összes kártékony eurozsidót!!!
karakter-2
2023. október 15. 11:19
Amíg Amerika közvetít a zsidó palesztin válságban soha nem lesz béke, csak korrupció és újabb háború. Putyin közreműködése talán segíthetne.
karakter-2
2023. október 15. 11:14
Ha a zsidók seggét nyalod az Amerikaiak elélveznek a gyönyörtől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!