Európa szálanként vágta el az együttműködését Oroszországgal

2023. október 20. 14:07

Ha ugyanezt megteszi Kínával is, akkor ez egy K.O.-t fog jelenti az európai gazdaság számára.

2023. október 20. 14:07
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Európa szálanként vágta el az együttműködését Oroszországgal.

Ha ugyanezt megteszi Kínával is, akkor ez egy K.O.-t fog jelenti az európai gazdaság számára.

A józan észnél kellene maradni és az együttműködést keresni a világ leggyorsabban fejlődő gazdaságával.

Ezt akarják a nyugat-európai vállalatok is, de a nyugat-európai politikusok mindezt nem értik, és még mindig az ideológia és nem a gyakorlati eredmények oldaláról közelítik meg az egész kérdést.

Mi, magyarok világosan látjuk, hogy a keleti és a nyugati vállalatok kiválóan tudnak együttműködni egymással, amiből nemcsak mi profitálunk, de egész Európa is.”

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 22. 15:50
Miért, Európában képtelenség cipőt, zoknit, kaszanyelet gyártani vagy mi? Nem azért szervezte ki Európa a gyártást Kínába, mert maga ne tudna gyártani, ha akarna, hanem azért, mert a kínai olcsóbb. A saját gazdaságát azzal teszi tönkre "Európa" és Magyarország, hogy nem alkalmaz vámokat a saját gazdasága megvédésére. Szijjártó globalista érdekekben beszél.
Akitlosz
2023. október 22. 15:42
Nemzetközi vizek felett egy kínai vadászgép egy amerikai tábornok szerint agresszív, veszélyes és nem professzionális manővereket hajtott végre egy kanadai gép közelében. (Mit keres kanadai gép Kína közelében? Itt meg lehet tekinteni ezeket az agresszív, veszélyes és nem professzionális kínai manővereket: https://www.youtube.com/watch?v=nc7unKkuI04
Palatin
2023. október 22. 13:58
Majd nézzük meg a Nyugat feneketlen képmutatását. Ha vége lesz az ukrajnai háborúnak, a németek lesznek az elsök, akik kopogtatnak Moszkva ajtaján, mondván: "Mi németek tisztelünk benneteket oroszokat, dehát tudjátok, volt egy rettenetes kormányunk, akik szembefordultak veletek. De ez egyedi eset, ahogy Hitler is egy kivételes félrelépés volt. Mi fejleszteni akarjuk veletek a kapcsolatainkat, hiszen két nagy európai nemzetröl van szó. Beszéljünk az olajról és a gázról. Meg tudjátok javítani az Északi Áramlatot? Dupla árat fizetnénk." Putyin akkora hahotában tört ki, hogy a munkareggelinél félrenyelt és a mentösöknek kellett visszahozni az életbe.
Palatin
2023. október 22. 13:48
A Nyugat azt képzeli, hogy Európa ideológiai arroganciája és az USA fegyverei örökre biztosítják számukra a világ feletti hegemóniát. De ez egy nevetsége illuzió. Kina lakossága lényegesen nagyobb mint az egész Nyugat (Japánostúl, ausztráliástul stb.) lakossága együttvéve. A harmadik világ is inkább Kinára néz fel, onnan várja a megújulást. Azonkívül Kina felfelé ívelö lelki állapotban van, tele van motivációval A Nyugat viszont éppen ellenkezöleg, inkább a letargiához áll közelebb, mint a lelkesedéshez..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!