Az izraeliek a földdel tettek egyenlővé egy gázai mecsetet

2023. október 09. 15:24

A zsidó állam totális blokád alá vette a palesztin ellenőrzés alatt álló területet.

2023. október 09. 15:24

Egy izraeli légicsapást követően palesztinok gyűltek össze a gázai Al-Sousi mecset romjainál. A Hamász fegyvereseivel vívott harcok harmadik napján az izraeli hadsereg visszaállította az ellenőrzést a Gáza melletti déli területek felett, és blokád alá vette a palesztin ellenőrzés alatt álló területet.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi_Charlie
2023. október 10. 12:00
A probléma ezzel csak annyi, hogy nem felel meg a "szemet szemért fogat fogért" bibliai elvnek. Mert ez az elv az arányos megtorlást jelenti. Vajon (az amúgy aljas és likvidálandó) hamász terrorlegények elpusztítottak-e egyetlen zsinagógát is? Izrael ezzel az ostoba tettével ránk szabadítja a kétmilliárdos iszlámot. Ez több mint bűn, ez hiba.
masikhozzaszolo
2023. október 10. 09:23
Ezt a mecset elvesztették.
Kaszas39
2023. október 10. 06:33
Semmi értelme nincs Gáza vagy Ciszjordánia létezésének. Az ott élő muszlimok primitívek és buták, az öldöklésen kívül más nem jár az anyukban. Sunyi aljas módon civil épületek mögé rejtőznek, ha pedig csapás éri az ilyen épületeket akkor meg közé teszik a sírós videókat. Minden muszlimot vissza kellene küldeni oda ahonnan jött. Nincsenek palesztinok, szovjet kreálmány, eszközök az arab világ kezében. Iránban kellene megdönteni a mostani rendszert, mert nagyon sok feszültséget okozója a Közel-Keleten. Ha az Egyesült Seggállamok az arab tavasz helyett Iránt szabadította volna fel, most békésebb hely lenne a Közel-Kelet. Arabo-muszlimok nem az atomtudós népség, ezek már nem a középkori Omajidák vagy más hasonló kulturált arab-muszlim nép.
WWIII.
2023. október 09. 19:12
Nem, sajnos nem tették a földdel egyenlővé. Még mindig látszanak a mecset romjai a földön, ez így nem elég, ennél több kell. Olyan bombát dobjanak minden mecsetre hogy a helyén egy kb. 100 méteres kráter tátongjon. Nem kell kímélni a környező lakóházakat sem mert azokban is csak mocskos terroristák lapulnak. Ha meg még nem azok nem számít mert úgy is azok lesznek. Hajrá Izrael.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!