Az európai baloldal kétszínűsége Izraellel kapcsolatban

2023. október 09. 21:52

Folyamatosan hangsúlyozzák EU-s szinten az Izrael-barátságot, a háttérben azért furcsa dolgok történnek.

2023. október 09. 21:52
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

„Ami elgondolkodtató, hogy az Európai Unió progresszív vezetését évek óta jellemzi a kétszínűség Izraelt illetően, most is. Míg a felszínen hangsúlyozzák Izrael-barátságukat, a háttérben sok pénzzel támogatják a palesztinokat, de az Európai Bíróság kezdeményezte a Hamász terrorszervezetté minősítésének megszüntetését is, és a sort lehetne folytatni.

A szombati támadás a Hamászhoz köthető, amelyet az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada és egy ideig az Európai Unió is terrorszervezetnek minősített. Működésüket jól jellemzi alapító chartájuk megfogalmazása: »a mi harcunk a zsidók ellen nagyszerű és komoly.« Nevükhöz a mostanit megelőzően is számos zsidók elleni véres támadás, terrorcselekmény köthető.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a világ több másik vezetőjével együtt elítélte a mostani támadást és a »terrorizmus legmegvetendőbb formájának« nevezte. De azért érdemes kicsit visszaemlékezni a közelmúltra, hiszen az európai baloldalt folyamatos kettősség jellemzi a Hamasz és a palesztinok illetve Izrael irányába. Míg folyamatosan hangsúlyozzák EU-s szinten az Izrael-barátságot a háttérben azért furcsa dolgok történnek.”

Nyitókép: INA FASSBENDER / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. október 10. 21:47
Egyszerre két lovat megülni nem lehet.
ördöngös pepecselés
2023. október 10. 06:34
szarvas-2 2023. október 10. 05:49 a dollárbaloldal egybites tömege a mélyállamot se tudja megkülönböztetni az államtól, miből gondolod hogy a zsidók közötti különbségeket fel tudja dolgozni? az egy bit az egy bit
Majdmegmondom
2023. október 10. 06:28
Ide kapcsolódhat! Vajon most miért nem mond semmit a mindig tökéletes amerikai nagykövetünk, Pressmann asszony? Mi ez a síri csend? Mire vár? Csak az lmbt lobbi, meg az ukrajnának küldött fegyverek a fontosak? Vagy az ukrán vezérkar eladta és az aktivisták meg már levitték már a Hamasznak az ukránoknak szánt fegyvereket? Szóval mi van nagykövet úr?hölgy?
szarvas-2
2023. október 10. 05:49
Ugye az érződik,hogy az usai deep state "mélyállamos" zsidók utálják a Netanjaut,mert nem nyalja a seggüket 500-as "nyelvcsapással"-igy az eubéli szolgáik is csak immel ámmal "szolidalitanak". Nekünk nem az israeli zsidók az ellenségeink,hanem a mélyállamos Victoria Nudelmann félék,akik a fehér ember elpusztitása érdekében "dolgoznak"..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!