A WHO nem is annyira diszkrét bája

2023. október 02. 15:08

Amíg még élénken él bennünk a járvánnyal kapcsolatos félelem, addig van esélyük a fenti emberbarátoknak a világ feletti uralom átvételére.

2023. október 02. 15:08
Schmidt  Mária
Schmidt Mária
Látószög Blog

„Az új normákkal a WHO és az általa képviselt érdekkör uralkodni akar a jövőnk felett, még pedig azáltal, hogy kénye-kedve szerint korlátozhassa polgári- és szabadságjogainkat. Ki akarja venni a demokratikusan választott vezetők és népképviseletek kezéből a járványügyi korlátozásokról és az oltási kötelezettségről szóló döntéseket. Amiket olyanok kezébe akarja adni, akik semmilyen elszámolással nem tartoznak a választók felé és semmilyen felelősséget nem viselnek. Ők azok, akik azoknak a gyógyszergyártóknak és pénzügyi befektetői köröknek az érdekeit képviselik, akik szorosan összefonódtak a szálakat a háttérből mozgató magánalapítványokkal. Nem kizárt, hogy ezeknek az emberbarátoknak a koronavírus-járványon keresett dollármilliárdjaik növelte meg ennyire az étvágyukat, lehet, hogy azt egyfajta főpróbának tekintették, (rendezték?), lehet, hogy csak meglátták benne a lehetőséget, de az egyértelmű, hogy a járvány keltette félelemhullámot akarják meglovagolni és felhasználni. Sietniük kell, mert ha magunk mögött hagyjuk a félelmet, elillan az esély. Arról se feledkezzünk meg, hogy a világjárvány milyen negatív hatásokkal járt a világgazdaságra. Hogy eladósodási hullámot generált, visszavetette a globális kereskedelmet és az ipari termelést.

Emlékezzünk rá, hogy száz évig megúsztuk pusztító világjárvány nélkül. Lehet, hogy újabb száz évig megint nem lesz részünk benne. De amíg még élénken él bennünk a járvánnyal kapcsolatos félelem, addig, de csak addig van esélyük a fenti emberbarátoknak a világ feletti uralom átvételére. És csak addig tudják azt megtartani, amíg félelemben tartanak bennünket. Ahhoz pedig az kell, hogy időről-időre ki is törjön valami pandémia. Csak nehogy a biolaborokat kézben tartók gondoskodjanak róluk.

Mert az aztán szép új világ lenne!”

***

Nyitókép: Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bélsaczár
2023. október 02. 18:51
Na akkor a kormánypárt ha nem is hivatalosan,de konteo hivő. Avagy lassan már mindegyik konspiráció elmélet,gyakorlattá válik.
FredShine
2023. október 02. 18:12
https://mihazank.hu/stopwho/ Akadályozzuk meg a WHO pandémiaszerződését! Egy aláírás online. Nem lesz tőle senki pártszimpatizáns. Felejtsük el egy pillanatra a pártpolitikát! Üzenjünk a kormánynak! A jövőnk a tét!
nemecsekerno_007
2023. október 02. 17:55
Ahogy az USA-t rászoktatták az opiát-alapú fájdalomcsillapítókra, hasonlót megtehetnek hlobálisan is.
files32
2023. október 02. 17:47
Ahogy akarod Mari.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!