„A palesztinoknak joguk van megvédeniük magukat” – megszólalt a palesztin elnök

2023. október 07. 14:12

Mahmúd Abbász Rámalláhban, egy rendkívüli ülésen mondta el véleményét a kialakult izraeli helyzetről.

2023. október 07. 14:12

Mahmúd Abbász palesztin elnök is megszólalt a szombati Izrael elleni támadással kapcsolatban. Azt nyilatkozta: „a palesztin népnek joga van megvédeni magát a megszálló csapatok terrorjával szemben”. Abbász a palesztin hatóság több vezető tisztségviselőjével tartott rendkívüli ülést Rámalláhban, ott mondta el a véleményét a frissen kialakult helyzetről – írja a Jerusalem Post.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden, amit eddig tudunk az izraeli háborúról

„Háborúban állunk!” – jelentette be Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök szombaton. A palesztinok nem várt támadást indítottak a Gáza határához közeli izraeli települések ellen. Összefoglalónk!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Thaer GHANAIM / PPO / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basti64
2023. október 07. 18:02
Tanító néni, úgy kezdödött, hogy visszaütött!
Chardonnay99
2023. október 07. 17:42
Na most ki az agresszor, és most ugyanazok lesznek a következmények?
Tommaso
2023. október 07. 17:35
2023. október 07. 14:57 Ha a palesztinok nyernek, akkor lesz hol élniük és béke lesz. Ha Izrael nyer, akkor nem lesznek palesztinok"" / Hillary Clinton / EZ BAROMSÁG. Épp fordítva! A területmegosztásba beleegyező Izrael már négyszer nyert a háborúikban, és a palesztinok még mindig léteznek. VISZONT az arabok kihirdetett célja, " az összes zsidó tengerbe szorítása", azaz az egész földterület megszerzése.
masikhozzaszolo
2023. október 07. 17:19
Nem vagyok tisztába a viszonyokkal és az iszonyokkal. Az nem lehet, hogy Netanyahu izralen belüli ellenfelei miatt, felbujtására van ez a "meglepetés"? Olyan zsidós lenne, de igazán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!