Verhofstadt a szlovák választásokról: „Orbán!”

2023. szeptember 29. 14:16

A liberális EP-képviselő szerint „nemet kell mondani a Vlagyimir Putyin akaratát teljesítő Orbán-féle szlovák kormányra”.

2023. szeptember 29. 14:16
null

Szlovákiában szeptember 30-án tartanak előrehozott parlamenti választásokat, mely kapcsán Guy Verhofstadt belga liberális EP-képviselő is kifejtette véleményét.

Nemet kell mondani a Vlagyimir Putyin akaratát teljesítő Orbán-féle szlovák kormányra.”

Viszont igent kell mondani egy szebb jövőre. A liberálisok és demokraták Európa-szerte kiállnak Michal Simecka pártelnök és a Progresszív Szlovákia (PS) párt mellett” – hangoztatta X-oldalán Verhofstadt.

Nyitókép: MARIN / POOL / AFP

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 02. 22:57
Elon Musk-hoz képest Verhofstadt, - ez hátborzogató optikáju fogtündér -, a Gyurcsány fenekén tébláboló bolha ürülékéhez hasonlítható. No to a Verhofstadt-style Europe, - thrashing in the fishing nets of the USA -, Yes to a strong Europe of strong nations, for which Orbán is fighting. Verhofstadt egy vérszomjas náci. Ismerjük fel, hogy az unió Magyarország megtöréséhez mindent meg fog próbálni. Eddig a pénzek megvonásával próbálkoztak, de most a migriációval az egész magyar társadalomat akarják szétrohasztani. Bármit tesz az unió, azt Magyarország tönkretételéért teszi. Az ország teljes összezárására, van szükség. Ez az egyetlen kiút. Azon kell elgondolkodnunk, hogy ezt az átkos gyurcsányista áruló bandát, - külsö ellenségeink belsö támogatóit -, hogyan lehet kikapcsolni
Palatin
2023. szeptember 30. 20:20
No to a Verhofstadt-style Europe, - thrashing in the fishing nets of the USA -, Yes to a strong Europe of strong nations, for which Orbán is fighting
Palatin
2023. szeptember 30. 20:11
Verhofstadt minden bizonnyal egy brutális rabszolgatartónak az ivadéka. Úgy is kell kezelnünk.
Palatin
2023. szeptember 30. 20:04
Orbánra nemcsak Magyarországon lesz nagy szükség, hanem egész Európában. Eltüntek a világítótornyok nyugaton. Van der Leyen, Weber, Verhofstadt stb. ilyen seggfejekre van bízva Európa jövöje? A Sargentini-féle poshadt, elgombásodott, büzös klima lengi be az egész intézményt. ORBÁNRA ÓRIÁSI SZÜKSÉG LESZ EURÓPÁBAN, MERT Ö TUDJA EGYEDÜL, HOGY MERRE LENNE ELÖRE. Most szidják, de majd követni fogják. Ö az egyetlen, aki tudja, hogyan lehet megmenteni a kontinenst. Európa jövöje azon múlik, hogy ezt Brüsszel felismeri-e. Az unió vezetésének legalább 50-60%-a ócska, harácsoló áruló. Von der Leyen, akit magát is a gyanú árnyéka leng körül, csak a libernyákokat képviseli az únióban. Az unióra a legnagyobb veszélyt von der Leyen jelenti, akinek semmiféle áttekintése nincs a világpolitikai olyamatokról, tudatlanságában, túlpörget mindent, egy szabályos ámokfutásba kezdett. Az unió főnöke is csak úgy lett, hogy a két ellentábor nem fogadta el egymás jelöltjeit, így megállapodtak egy "senkiben".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!